Gregory introduceert nieuwe technologie voor voorjaar 2016

Na het bekroonde succes van de update van de Baltoro- en Deva-nightpacks in 2014 past Gregory ook zijn daypack-lijn aan. De nieuwe Salvo en Sula hebben een ventilerend rugpaneel en veel extra ruimte.

De bergen in met Gregory rugzakken

De bergen in met Gregory rugzakken

Op dit moment heeft Gregory veel positieve energie in de markt en hebben we onze productontwikkeling voor volgend seizoen geïntensiveerd om er zeker van te zijn dat we de vaart erin houden”, zegt John Sears, directeur Productontwikkeling bij Gregory. “We zijn enthousiast dat we deze Freespan-technologie nu ook bij onze daypacks kunnen introduceren, samen met andere belangrijke updates in onze lijn.

 

ZIE OOK: Yangshuo, een Chinees sprookje

 

Het Freespan-ophangsysteem is speciaal ontworpen om de rugzakken voor iedereen comfortabel en passend te maken – en zo dus ook de Salvo- en Sula-daypacks. De aluminium bladveer geeft extra steun aan de onderrug en de Freespan-technologie zorgt voor volledige ventilatie. Daarnaast is er nog steeds voldoende ruimte in de rugzak.

De Gregory rugzakken

De Gregory rugzakken

 

 

De Salvo voor mannen en de Sula voor vrouwen zijn verkrijgbaar in drie maten: 18, 24 en 28 liter, en in heldere en vernieuwende designs. Met bruikbare details, zoals stretchzakken van mesh, compressiebanden, een zonnebrilopbergvakje en een koord voor een veiligheidslamp. De rugzakken zijn te gebruiken voor elk avontuur: van reizen in buitenlandse steden tot en met een professionele klim naar de top.

Comments are closed.