Nieuwe Trotter-reisgids ‘Grand Tour of Switzerland’

De nieuwe Trotter Zwitserland: Grand Tour of Switzerland biedt reizigers een unieke kans om dit authentieke vakantieland op een alternatieve manier te verkennen. De paperback-reisgids omvat 176 pagina’s, inclusief tientallen budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen en een gedetailleerde, uitvouwbare kaart van de route. Hij ligt vanaf deze week in de boekhandel en kost €14,99.

Een landschap in Zwitserland. Foto: Nico Schaerer

Een landschap in Zwitserland. Foto: Nico Schaerer

Tijdens de Grand Tour of Switzerland is de reis het doel. Een uitgestippelde route van 1.600 kilometer, die vooral geschikt is voor auto’s en motoren, voert je langs de mooiste plekken die Zwitserland te bieden heeft. Trek in de periode van april tot oktober minimaal zeven dagen uit voor de gehele route en bezoek 44 highlights, waaronder vijf bergpassen in de Alpen, twee biosfeerreservaten en 22 meren.

 

ZIE OOK: Uitzichtrijke zomercampagne Zwitserland Toerisme succesvol van start

 

Wat absoluut niet mag ontbreken aan de ontdekkingsreis door Zwitserland is een bezoek aan de elf UNESCO-werelderfgoederen. Zo genieten spoorwegfans van het spoortraject Albula/Bernina, een van de spectaculairste routes ter wereld, en halen winkelliefhebbers hun hart op in de oude binnenstad van Bern. Andere hoogtepunten zijn de meren in het Italiaanstalige Ticino, de 23-kilometer lange Aletschgletsjer en het wijngebied van Lavaux aan het Meer van Genève.

 

 

Comments are closed.