Uitzichtrijke zomercampagne Zwitserland Toerisme succesvol van start

Donderdag 17 april vond in Amsterdam de aftrap plaats van de zomercampagne van Zwitserland Toerisme die dit jaar in het teken staat van ‘hemelse uitzichten’. Directrice Corinne Genoud nam de meer dan 50 gasten, voornamelijk reisjournalisten en touroperators, mee op een virtuele rondreis door het Alpenland en liet de mooiste panorama’s zien. Daarnaast presenteerde ze de gloednieuwe televisiecommercial, die tot en met 8 mei op de Nederlandse televisie te zien is.

Bart Gehring (TUI), Janine Nijlant (ZT), Inge Klein Lebbink (OAD Bus), Hans Mertens (Thomas Cook)

Bart Gehring (TUI), Janine Nijlant (ZT), Inge Klein Lebbink (OAD Bus), Hans Mertens (Thomas Cook)

Uitzichttips van experts

Zwitserland Toerisme wil al zijn gasten de komende zomer laten genieten van de mooiste uitzichten. Dat hoeft niet altijd op de hoogste berg te zijn. Het kan zelfs in de stad. Of reizend per trein, bus of boot door berg en dal. We hebben lokale experts geraadpleegd en zij hebben honderden tips aangedragen, die je via brochures, internet en apps op het spoor zetten van hemelse uitzichten in Zwitserland. En met de opdracht: reis niet naar Zwitserland zonder verrekijker in je bagage.

Aldus Genoud.

Bergbanen inclusief

Een recordaantal Zwitserse bestemmingen biedt dit zomerseizoen extra voordeel in de vorm van ‘all-inclusive cards’. In veel gevallen kunnen gasten zelfs gratis gebruik maken van de lokale kabelbanen, als zij ook in die bestemming overnachten. Een overzicht hiervan is te vinden op: MySwitzerland.com/voordelig.

Zwitserse bergboeren op Nederlandse televisie

In de actuele zomercommercial van Zwitserland Toerisme volgen Paul en Sebi, twee bevriende bergboeren, sporen van dieren die in de Zwitserse natuur voorkomen. De verbazing is groot als er boven op de berg afdrukken zijn van een diersoort, die ze nog niet eerder hadden gezien op deze hoogte. Het blijkt een klein, verwend hondje te zijn, die voor het gemak met één van de 670 Zwitserse bergbanen bovenop de top gekomen is. De commercial is tot en met 8 mei 2014 te zien op Nederland 1, 2 en 3, alsmede op de meeste regionale televisiezenders. Via deze link is de spot ook te zien: myswitzerland.com/nl-nl/home.html?spot
 

 

Meer informatie

De zomereditie van het magazine MySwitzerland belicht het thema “Uitzichten” met interessante achtergrondverhalen, interviews en praktische informatie. Je leest over plekken in de bergen waar bekende kunstenaars zich door lieten inspireren, over bergbaanpioniers, de belevenissen van een postautochauffeur, overnachten en tafelen met uitzicht en uiteraard topuitzichten, zowel in de bergen als in de stad. Het magazine is gratis te bestellen, online te lezen en te downloaden via MySwitzerland.com Op www.MySwitzerland.com/zomer kun je op regio en onderwerp zoeken naar onder meer uitzichtpunten, outdooractiviteiten met uitzicht, overnachtingsadressen met uitzicht en panoramareizen. En een duizelingwekkende virtuele reis maken van top naar top via 120 panorama’s in 360°-perspectief.

Comments are closed.