Ted en Hidde openen vernieuwde Koen Kampioenroute

Op zondag 12 juli jl. is op Koen Kampioendag bij Camping Kom-es-an de vernieuwde Koen Kampioen kinderroute geopend door Graafschapspelers Ted van de Pavert en Hidde Jurjus.

De opening van de vernieuwde Koen Kampioenroute

De opening van de vernieuwde Koen Kampioenroute

Na de officiële opening werd er voor de aanwezige kinderen een voetbalclinic georganiseerd door Martijn Meerdink Voetbalschool, waaraan ongeveer 40 kinderen hebben deelgenomen. Ook konden de Koen Kampioenspellen gespeeld worden die op het veld waren uitgezet. Tijdens de pauze mochten er vragen gesteld worden aan Ted, Hidde en Martijn. Tien van deze vragen werden beloond met een gesigneerde voetbal.

 

ZIE OOK: Fietsrondje februari: De smokkelroute Achterhoek/Münsterland/Twente

 

Vernieuwde Koen Kampioenroute

De nieuwe route is vanaf nu met je smartphone (via de Abellife app) te lopen bij Camping Kom-es-an. Schrijver Fred Diks heeft hiervoor een nieuw spannend verhaal geschreven. Dit verhaal is voor de app ingesproken door Sjors van den Hoogen. Hij speelt Koen Kampioen in de tv-serie, die momenteel weer uitgezonden wordt. De route is ongeveer 2 km lang en zit boordevol sportieve voetbalopdrachten. Edwin Stege heeft leerzame natuurweetjes aan de route toegevoegd. Ilona Wolfs van Camping Kom-es-an: “De nieuwe route is met al deze ingrediënten ontzettend leuk geworden en we nodigen alle kinderen uit om de route zelf te komen beleven”.

 

 

Comments are closed.