Jan de Hoop opent nieuwe duurzame bungalows op Landal Miggelenberg

Op vrijdag 10 juli jl. heeft RTL-nieuwslezer Jan de Hoop op feestelijke wijze de nieuwe duurzame bungalows op Landal Miggelenberg officieel geopend. Dat deed hij samen met de familie Kramer, de eerste gasten die gebruik maakten van de nieuwe bungalows. De achtjarige Tijn mocht samen met zijn broertje het lint doorknippen.

De opening van de bungalows

De opening van de bungalows

De opening werd druk bezocht door zowel gasten als relaties en belangstellenden uit de regio. Bezoekers en gasten konden deelnemen aan een rondleiding en een kijkje nemen in de nieuwe woningen. Dat leverde veel enthousiaste reacties op. Speciaal voor de kinderen was er een Meet & Greet met Bollo en leuke kinderactiviteiten. Verder konden de aanwezigen genieten van een uitgebreide barbecue in een speciale tent op het park.

 

ZIE OOK: Nieuwe bungalows op Landal Miggelenberg nu te boeken

 

“Bijna alle nieuwe woningen zijn deze zomer al verhuurd. Er is veel vraag naar deze ruime recreatiewoningen voor families en vriendengroepen. Het betekent een kwaliteitsimpuls voor de Veluwe,” aldus Maarten Jansen, general manager van Landal Miggelenberg.

 

 

Met de ingebruikneming van de nieuwe bungalows krijgt Landal Miggelenberg er 51 gloednieuwe en duurzaam gebouwde 8-, 10- en 12-persoons recreatiewoningen bij. De luxe en smaakvol ingerichte woningen liggen op open plekken in het bos. De meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid zijn gebruikt bij de bouw van de woningen.

Niet alleen de 51 nieuwe woningen zijn duurzaam; onlangs mocht Landal Miggelenberg een Gouden Green Key ontvangen voor haar totale inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector en wordt jaarlijks uitgereikt.

Comments are closed.