Nieuwe bungalows op Landal Miggelenberg nu te boeken

Landal Miggelenberg in Hoenderloo krijgt er 51 gloednieuwe en duurzaam gebouwde 8-, 10- en 12-persoons recreatiewoningen bij. Daarmee speelt Landal GreenParks in op de vraag naar zowel luxere als ruimere recreatiewoningen voor grotere families en vriendengroepen op de Veluwe. De 51 nieuwe woningen zijn vanaf vandaag te boeken en zijn vanaf 6 augustus beschikbaar voor gasten.

landal-miggelenberg-10-persoons

“Een deel van de 266 bungalows op het park is in het afgelopen jaar al vernieuwd en gemoderniseerd. Voor 51 bungalows is gekozen voor volledige nieuwbouw. De bouw van deze bungalows is een belangrijke kwaliteitsimpuls voor het toerisme op de Veluwe. Veel gasten komen jaarlijks terug op het park en zorgen ook voor veel toeristische bestedingen in de regio,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

Duurzaam

Het ontwerp van de nieuwe recreatiebungalows in Hoenderloo is geheel in overeenstemming met het bosachtige karakter van het park. De luxe en smaakvol ingerichte woningen liggen op open plekken in het bos. De meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid worden gebruikt bij de bouw van de woningen.

 

 

Naast de materiaalkeuze, de nieuwste isolatienormen, het gebruik van Hollands Hout en de installatie van de groene knop waarmee de gast centraal de elektra aan- en uitschakelt worden er ook materialen hergebruikt. Onlangs heeft Landal Miggelenberg een Gouden Green Key ontvangen voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector en wordt jaarlijks uitgereikt.

 

ZIE OOK: Ontdek de Veluwe

 

Comments are closed.