Viervoeter welkom in ruim 200.000 HomeAway vakantiewoningen

Voor veel gezinnen is de vakantie – of dat nu in de zomer, herfst, winter of lente is – pas een succes als de hond of kat meegaat naar de bestemming. Dat het een interessante doelgroep is, mag blijken uit de cijfers: Nederland telt momenteel zo’n 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten verdeeld over 36% van de Nederlandse huishoudens. Veelal ben je in hotels niet welkom met een huisdier, maar breng je je vakantiedagen door in een huis of appartement dan stijgen de kansen aanzienlijk. Zo ook bij online vakantiewoningen aanbieder HomeAway waar in zo’n 200.000 van de ruim 1 miljoen vakantiehuizen wereldwijd huisdieren welkom zijn. Alleen al in Europa kunnen ouders en kinderen hun geliefde hond, kat, fret, konijn, muis, parkiet en meer meenemen naar ruim 168.000 woningen.

De viervoeter mee op vakantie

De viervoeter mee op vakantie

De kat uit de boom kijken

Dat is bij dit huis in Colico aan het Comomeer in Italië absoluut niet nodig. Een nieuw huis en prachtig gelegen op een glooiende helling. Met een omheinde tuin zodat je met een gerust hart aan het zwembad kunt liggen terwijl de hond kan ravotten.

Colico in Italië

Colico in Italië

 

ZIE OOK: Honden welkom in Vdara Hotel & Spa

 

De kat op het spek binden

Je zult als dierenliefhebber zeker in verleiding gebracht worden door deze boerderij ten zuiden van Limoges in Frankrijk en gelegen tussen twee nationale parken. In de plaats Glandon ligt deze zeer landelijk gelegen prachtige boerderij met drie slaapkamers. Geschikt voor in totaal 8 personen en huisdieren hebben hier in de megagrote tuin de tijd van hun leven. Tevens is het vanwege de visvijver een geliefde locatie voor iedereen die wil vissen op karpers.

Limoges in Frankrijk

Limoges in Frankrijk

 

 

Een konijn uit de hoge hoed toveren

Dit is inderdaad een onverwachte verrassing. Gelegen in het natuurreservaat bij Sao Teotonio in de Portugese regio Alentejo ligt dit prachtige landhuis op tien hectare grond. Sfeervol interieur en met vier slaapkamers geschikt voor in totaal 18 personen en desgewenst evenzoveel honden. Het zwembad met terras biedt uitzicht op het bos.

Alentejo in Portugal

Alentejo in Portugal

Comments are closed.