Honden welkom in Vdara Hotel & Spa

Onlangs heeft boutique Hotel & Spa Vdara in Las Vegas “V-dog” gelanceerd, een hondvriendelijke programma met speciale faciliteiten en diensten voor gasten die de hond mee willen nemen.
hotel-vriendelijk-las-vegas-hotel

Hondvriendelijk programma

Vdara Hotel & Spa, gelegen op de Strip in Las Vegas, is één van de weinige hotels in Las Vegas zonder gokautomaten. Het is een hip hotel met vele faciliteiten, zoals een zwembad op het dak, een wellness centrum en een kapsalon. Het hotel heeft verschillende prijzen gekregen, waaronder de Tripadvisor “Certificate of Excellence 2013”. Sinds 22 juli heeft Vdara het V-dog programma aan haar aanbod toegevoegd.

Als onderdeel van het hondvriendelijke programma worden speciale suites aangewezen voor gasten en hun viervoeters, zodat andere gasten geen last hebben van de honden en hun baasjes. In elke suite is een hondenmenu te vinden met maaltijden voor de hond die de gast kan bestellen. Bij aankomst ontvangt de gast een welkomstpakket voor de hond. Het pakket bestaat onder andere uit een honden welkomsttraktatie en op aanvraag zijn hondenkussens en voerbakken beschikbaar.

Bovendien beschikt Vdara over een hondenpark. Dit park bevindt zich naast de parkeergarage van Vdara Hotel & Spa en is vierentwintig uur per dag beschikbaar om de hond uit te laten of een wandeling te maken.

Het kostenplaatje


Voor een extra bedrag van US$ 50 per nacht per reservering en een bijdrage van US$ 75 aan schoonmaak kosten zijn maximaal twee honden per suite welkom.

Comments are closed.