Libelle Outdoor, hét nieuwe evenement van Libelle

Van 26 t/m 30 september vindt de eerste editie van Libelle Outdoor plaats op het E3 strand in Eersel. Op dit stoere buitenfeest dat georganiseerd wordt door Libelle kunnen bezoeksters zingen, dansen, eten, drinken en genieten midden in een bosrijke omgeving. Er vinden optredens plaats van onder andere The Common Linnets en Douwe Bob, er is meer dan genoeg ruimte om te shoppen en zijn er vele activiteiten en workshops in de buitenlucht.

Libelle Outdoor in Eersel

Libelle Outdoor in Eersel

De hele dag zijn er op Libelle Outdoor activiteiten en workshops te volgen. Onder andere een workshop Surf ’n Turf BBQ’en, Outdoor beauty-masterclass, So you think you can linedance, workshop bier tappen, Nature Photo clinic en de modeparade met de stoerste én mooiste outdoorkleding.

 

ZIE OOK: Nederlandse consument wil strand en stedentripvakantie ineen

 

Een mooie manier om de zomer af te sluiten

Franska Stuy, hoofdredacteur Libelle: “Het wordt genieten op het E3-strand bij Eersel! We gaan samen lachen, zingen, proeven, en swingen. Een mooiere manier om de zomer af te sluiten kan ik niet bedenken.”

 

 

Artiesten

Tijdens het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen stal de band The Common Linnets de harten van onder andere het Nederlandse publiek. Douwe Bob werd bekend in 2012 na het winnen van de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Douwe heeft ondertussen al gespeeld op Pinkpop en brak dit jaar door bij het grote publiek met zijn duet met Anouk ‘Hold me’.

Er worden 50.000 bezoekers verwacht op Libelle Outdoor. Het is event in Eersel (Noord – Brabant) is te bezoeken van 26 t/m 30 september en geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €23,50. Abonnees van Libelle betalen €19,50 voor een dagkaart.

Comments are closed.