Wat je moet weten voordat je naar Griekenland reist

Het Ministerie van Economische Zaken, Infrastructuur, Scheepvaart en Toerisme informeert allen die Griekenland bezoeken of gaan bezoeken, dat de beperkingen op het betalingsverkeer die opgelegd zijn door de Griekse regering niet van toepassing zijn op alle transacties en opnames uit pinautomaten met credit cards of pinpassen die buiten Griekenland zijn uitgegeven.

Sifnos Griekenland

Sifnos

Comfortabele vakantie

Tevens wordt benadrukt dat er voldoende brandstoffen alsmede producten beschikbaar zijn om een comfortabel leven te verzekeren, zowel in de steden als op het platteland en op de eilanden.

 

ZIE OOK: 
Neem je vakantievreugde mee naar Grieks Limnos en geniet

 

Griekenland blijft garant staan voor een hoog niveau in kwaliteit van de diensten die geleverd worden aan haar bezoekers, die het land tot zulk een toeristische topbestemming maken.

De vervangende minister van toerisme Elena Koundoura, als lid van de Griekse regering, meldt dat het Griekse toerisme zijn hoge positie behoudt voor haar bezoekers. De toeristen die zich al in het land bevinden als ook zij die van plan zijn te komen, zullen onder geen beding last ondervinden van de gebeurtenissen en zullenvan hun vakantie kunnen blijven genieten van hun vakantie in Griekenland zonder problemen.

 

 

Comments are closed.