Logis Holland verwelkomt Huis ter Geul

Logis Hotels verwelkomt Grand Café Hotel Huis ter Geul uit Valkenburg aan de Geul als zeventiende Logis hotel in Nederland. Het Limburgse familiehotel heeft zich aangesloten bij de van oorsprong Franse hotelketen Logis. Bij Logis Hotels staan persoonlijke aandacht en gastvrijheid centraal en daarbij voelen eigenaren Johan en Linda Hardy zich erg thuis.

Huis ter Geul in Valkenburg

Huis ter Geul in Valkenburg

Gastvrijheid ten top.

Logis is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Elk Logis hotel heeft dan ook een andere eigenaar en een eigen sfeer. Daarnaast staat Logis voor persoonlijke service en gastvrijheid. Dat het Limburgse familiehotel daaraan voldoet, bewijst wel het feit dat Huis ter Geul al eens werd uitgeroepen tot Meest gastvrije hotel van Nederland door Hotelspecials. “Voor ons staat gastvrijheid op nummer 1. Dit is belangrijker dan alle andere zaken. De gast moet zich thuis voelen en juist dàt gevoel delen wij met de andere Logis hoteliers”, aldus familie Hardy. Die persoonlijke benadering komt bij dit hotel nog meer tot zijn recht, omdat er in overleg ook zorgverlening en verpleegkundige zorg kan worden geboden, mede doordat eigenaresse Linda zelf verpleegkundige is.

 

ZIE OOK: Vernieuwde VVV Zuid-Limburg App

 

Zelfstandige hotels

Hotels die bij Logis zijn aangesloten blijven zelfstandig en zijn vrij in hun bedrijfsvoering. Wel onderschrijven ze dezelfde vier basisprincipes: persoonlijke ontvangst, comfortabele en verzorgde accommodatie, keuken op basis van streekproducten en een uitnodiging om de streek te verkennen. Daarin zien de uitbaters van Huis ter Geul het grootste voordeel van hun aansluiting bij Logis: “Samenwerken, maar zelfstandig zijn. Dan kun je van elkaar leren door informatie te delen, maar tegelijkertijd je eigen identiteit behouden.” Andere hotels die zich met deze kernwaarden verbonden voelen, zijn van harte welkom om zich ook aan te sluiten bij Logis Holland.

 

 

Comments are closed.