WMD stelt extra water beschikbaar voor deelnemers Drentse Fiets4Daagse

Vanwege de aanhoudende warmte levert WMD a.s. maandag extra water af in de acht startplaatsen van de RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

De fiets4daagse in Drenthe

De fiets4daagse in Drenthe

De lokale Fiets4Daagse organisaties zorgen er vervolgens voor dat het water op de plekken komt waar dit het hardst nodig is. Zoals op routes met langere afstanden zonder controleposten of met weinig schaduw.

 

ZIE OOK: Beleef Drenthe door de ogen van Van Gogh

 

Routebegeleiders krijgen, naast de gebruikelijke EHBO-tas, extra water onderweg van fris water te kunnen voorzien. Volgende week wordt opnieuw bekeken in hoeverre extra water noodzakelijk en gewenst is.

 

 

WMD had weinig bedenktijd nodig om positief op het verzoek van de Fiets4Daagse reageren. ‘Een goede actie van WMD’ aldus Jan Mastwijk, voorzitter RegioBank Drentse Fiets4Daagse. ‘Dat is voor ons als organisatie weer een hele zorg minder.’ Er worden volgende week 15.000 fietsers verwacht bij de 50e RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

Comments are closed.