Cadeau voor deelnemers 50ste Drentse Fiets4Daagse

De jarige Drentse Fiets4Daagse trakteert haar deelnemers op een uniek cadeau. Wie in juli alle vier dagen meedoet krijgt als blijvend aandenken niet alleen een medaille, maar ook een CD met fietsliedjes.

De fiets4daagse in Drenthe

De fiets4daagse in Drenthe

Gerrit Miedema van Stichting Emmpact heeft samen met Reinout Douma van het Noordpool Orkest een prachtig album geproduceerd met zeven nieuwe liedjes en vijf uitvoeringen van bestaande liedjes. Natuurlijk staat Op fietse van Skik erop, maar ook La Bicyclette van Ellen ten Damme. Zij zal dit nummer maandag 6 juli live zingen op de feestelijke openingsavond in De Bonte Wever in Assen. Andere artiesten op de fiets-CD zijn o.a.Tangarine en Babette van Veen. Het Drentse Bezik is te beluisteren met Fiets’n, titelmuziek van het RTV Drenthe programma Festival op Fietse, dat ruim aandacht besteedt aan het jubilerende fietsevenement.

 

ZIE OOK: Beleef Drenthe door de ogen van Van Gogh

 

Mensen die zich maandag 6 juli (12.00-17.00 uur) of dinsdagochtend 7 juli (8.00-10.30 uur) voor de vierdaagse inschrijven bij een van de acht startplaatsen krijgen één CD per inschrijving/echtpaar/gezin. Wie zich bij voorinschrijving heeft aangemeld voor de fietsweek kan de CD bij de startplaats ophalen op vertoon van deelnemersbewijs.

De fiets4daagse in Drenthe

De fiets4daagse in Drenthe

 

 

Dagdeelnemers zijn uitgesloten van deze actie, tenzij op vrijdag 10 juli kan worden aangetoond dat er vier dagen is gefietst. Ook dan geldt: 1 CD per echtpaar/gezin. De CD is niet te koop. Er zit muziek in de Drentse Fiets4Daagse, dus schrijf je in voor deze feestelijke 50ste editie van 7 t/m 10 juli.

Comments are closed.