BLØF, DI-RECT en MEMPHIS MANIACS hoofdacts van “Back at SEA”

Er komt een tweede editie van het bungalowfestival “Back at SEA”. Op 20, 21 en 22 november 2015 spelen onder meer BLØF, DI-RECT en Memphis Maniacs in Center Parcs Port Zélande in Ouddorp.

Back at Sea 2015

Back at Sea 2015

Verkoop tickets van start

Het hele bungalowpark gelegen op steenworp afstand van de Brouwersdam is gedurende van 20 tot en met 22 november a.s. exclusief toegankelijk voor bezoekers van het “Back at SEA” festival. De verkoop van de tickets in combinatie met de verhuur van bungalows is maandag 22 juni om 10.00 uur van start gegaan. De voorgaande editie was geheel uitverkocht.

 

ZIE OOK: Center Parcs: ‘De Grootste Fanclub van Nederland’

 

Perfecte locatie

Paskal Jakobsen, zanger en gitarist van BLØF, kijkt uit naar de tweede editie: “We hebben vorig jaar zo ontzettend genoten van de sfeer en alle enthousiaste mensen op het park. Een dergelijk bungalowpark vlakbij de Brouwersdam is echt de perfecte locatie om met zijn allen weer een weekend bij elkaar te komen.”

 

 

Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens. Een pool party, de Brouwersdamloop en diverse huiskamerconcerten maken eveneens deel uit van het programma.

Back at Sea is het “kleine broertje” van “Concert at SEA”. Concert at SEA beleeft zijn tiende editie op 27 juni a.s.

Comments are closed.