Center Parcs: ‘De Grootste Fanclub van Nederland’

Speciaal voor liefhebbers van het Nederlandse lied organiseert Center Parcs samen met producent Creative Cowboys en platenmaatschappij Berk Music het muziekevenement ‘De Grootste Fanclub van Nederland’! Dit unieke evenement vindt plaats van 15 t/m 18 maart op Center Parcs Port Zélande in Ouddorp. Tijdens dit lange weekend vol live optredens, sneak previews en tal van bijzondere activiteiten krijgen fans de kans om hun idolen op een andere manier te leren kennen. Op zondag 17 maart worden er vijf afleveringen van het tv-programma ‘Hart voor Muziek’ opgenomen. Ook zal René Froger deze dag aanwezig zijn om een ‘Hart voor Muziek’ special op te nemen die in het teken staat van zijn nieuwe single.
2

Een week lang genieten

Bezoekers van ‘De Grootste Fanclub van Nederland’ kunnen een heel weekend lang genieten van live optredens van onder andere Django Wagner, Gebroeders KO, Stef Ekkel, Wesley Klein, Grad Damen, Djumbo, John de Bever, Dean Saunders, Jaman, Alex, Mulder & Mulder, Jan van Est, John West en Henk Bernard. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan unieke activiteiten met hun idolen, zoals een gezamenlijk ontbijt, sterrenbingo en een spetterende pool party. Boekers van het vierdaagse arrangement hebben niet alleen toegang tot het muziekevenement en de activiteiten, maar kunnen bovendien gebruik maken van alle andere faciliteiten die Center Parcs Port Zélande te bieden heeft, zoals luxe cottages, onbeperkt toegang tot het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo en een ruim aanbod aan restaurants. De ideale mix voor een weekendje weg.

Organisatie ‘De Grootste Fanclub van Nederland

De organisatie van dit muziekspektakel, bestaande uit Center Parcs, Creative Cowboys en Berk Music, heeft de ambitie om met ‘De Grootste Fanclub van Nederland’ een belangrijk platform te creëren voor fans van het Nederlandse levenslied. Directeur Alex Brouwers van Creative Cowboys – gespecialiseerd in het organiseren van muziekprogramma’s & evenementen – legt uit wat zo uniek is aan dit nieuwe concept:

Er is een grote groep Nederlandse artiesten die de handen ineen hebben geslagen om samen te bouwen aan een nog grotere achterban. Deze artiesten hebben ieder een eigen carrière en hebben stuk voor stuk een eigen fanbase. Eén keer per jaar organiseren zij een fanclubdag om hun fans beter te leren kennen. Dit gebeurt vaak in een feestzaal of een gezellig café, waarbij de invulling beperkt is, evenals de mogelijkheid om alle fans uit te nodigen. Door de krachten te bundelen krijgen de artiesten nu de kans om tijdens ‘De Grootste Fanclub van Nederland’ hét ultieme evenement voor hun fans te organiseren!

Meer informatie over het programma tijdens ‘De Grootste Fanclub van Nederland’ en het boeken van een arrangement is te vinden op www.centerparcs.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ouddorp

 

Reviews lezen over Ouddorp

Meer informatie over Ouddorp vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ouddorp. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Ouddorp

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.