Tenerife beste keuze voor zonvakantie in juli 2015

Tenerife is de ideale bestemming voor wie in juli 2015 naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

Het landschap van Tenerife

Het landschap van Tenerife

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemming zoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend.

 

ZIE OOK: Over drakenbloed en holbewoners op Tenerife

 

“Tenerife scoort met haar aangename klimaat in juli een schitterende 9.5 op basis van onze Sunfactor.”, licht sitemanager Esmeralda van Dasselaar de uitkomst toe. “De uitkomst zal veel consumenten verrassen omdat de Canarische Eilanden bekend staan als goede winterzon bestemming. Maar ook in juli is de kans op fijn, zonnig weer hier heel groot.” In juli krijgt het eiland gemiddeld maar liefst 10 zonuren per dag, zo goed als geen neerslag en is het er een zwoele 27 graden Celsius.

 

 

Comments are closed.