VVV verkiezing meest innovatieve ondernemer 2015 gestart

VVV Zuid-Limburg is voor 14 september op zoek naar die ondernemers in Zuid-Limburg die zich weten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen of diensten binnen de toeristisch/recreatieve sector. Ondernemers die zich inschrijven, mogen zich een jaar lang de meest innovatieve toeristisch/creatieve ondernemer van het jaar 2015 noemen en ontvangen de daarbij behorende versierselen en voordelen. VVV Zuid-Limburg organiseert deze verkiezing voor de achtste keer op rij. Eerdere winnaars waren Wandelgids Zuid-Limburg, Kasteel Hoensbroek, Puur Limburgs, Museum Vaals, Cuba Libre, GaiaZOO en het Internationaal Museum voor de Familiegeschiedenis.

De uitreiking van de innovatieprijs in 2013

De uitreiking van de innovatieprijs in 2013

Innovatie in het toerisme

De toeristische bestemming Zuid-Limburg concurreert momenteel met de hele wereld. Het is dus belangrijk dat Zuid-Limburg als regio nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten blijft binden met nieuwe diensten en concepten. Innovatieve ondernemers zijn daarom hard nodig, ze jagen de economie aan en zorgen voor werkgelegenheid. Bovendien zijn innovatieve ondernemingen op lange termijn levensvatbaarder vanwege concurrentie- en winstvoordelen. Innovatie is dus een belangrijke pijler voor de groei van het toerisme in Zuid-Limburg. Vanaf 2008 zet de VVV innovatieve ondernemers om die reden graag in het zonnetje met het uitreiken van de jaarlijkse Innovatieprijs. VVV Zuid-Limburg is trots op ondernemers die hun nek durven uit te steken door innovatief te zijn!

 

ZIE OOK: Zuyd Hogeschool start onderzoek voor VVV Zuid-Limburg

 

VVV Innovatieprijs 2015

VVV Zuid-Limburg nomineert de ondernemers niet zelf, ze kunnen zichzelf of collega bedrijven voordragen via de website van VVV Zuid-Limburg. Wanneer de sluitingsdatum voor het inschrijven op 13 september 2015 gepasseerd is, wordt de vakjury gevraagd om de top 5 uit de aanmeldingen te bepalen op basis van de vastgestelde criteria. De top 5 wordt op 5 oktober 2015 bekend gemaakt. Deze 5 ondernemers zullen vervolgens door de vakjury bezocht worden. Op basis van dit jurybezoek zal de vakjury de 2 ondernemers kiezen die rechtstreeks naar de finale gaan. Daarna volgt een online stemming (30 oktober t/m 30 november) onder de overgebleven bedrijven uit de top 5 om de 3e finaleplaats in te vullen op basis van de meeste stemmen. Tenslotte worden de drie finalisten weer aan de vakjury voorgelegd. Zij kiezen uit de top 3 de uiteindelijke winnaar. De winnaar van 2015 zal bekend worden gemaakt op woensdag 20 januari 2016 tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg. De winnaar van de ‘VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015’ ontvangt een speciaal ontworpen beeld ‘Thinking out of the box’ – gemaakt door kunstenaar Marco van Kooten van Bronsgieterij Scer – , een oorkonde en een op maat gemaakt promotiepakket van VVV Zuid-Limburg.

 

 

Nomineren kan vanaf nu!

Vanaf nu tot en met 13 september 2015 kunnen Zuid-Limburgse ondernemers zichzelf of collega bedrijven voordragen om in aanmerking te komen voor de innovatieprijs van VVV Zuid-Limburg. Dit kan via het speciale voordrachtsformulier. Natuurlijk moet daarbij gemotiveerd worden waarom de betreffende ondernemer in aanmerking moet komen voor deze prijs.

Meer informatie over de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015 vindt u via www.vvvzuidlimburg.nl/corporate/innovatie

Comments are closed.