In love with South Africa!

Ooit Zuid-Afrika bezocht en ook zo verliefd geworden op dit land? South African Tourism verspreidt deze zomer de liefde via Instagram! Maandag 22 juni start de campagne ‘We Love South Africa’ die bestaat uit drie delen; #HeartbeatSA, #SpotSA en #EpicSA. Hier roepen zij jou en natuurlijk jouw volgers op om de liefde voor Zuid-Afrika te laten zien!
we-love-south-africa

#HeartbeatSA

De campagne start 22 juni met #HeartbeatSA, waar Instagrammers gedurende één week door een hartje te vormen met hun handen de liefde voor Zuid-Afrika kunnen showen. Wees creatief, want voor de beste inzending met #HeartbeatSA zal een heerlijke braai klaarstaan om te delen met jouw 10 vrienden bij beachclub Zanzibar in Scheveningen.

 

ZIE OOK: Alleen reizen in Zuid Afrika: Neem de Bazbus

 

heartbeatsa

#SpotSA

#SpotSA is het tweede deel van de campagne van ‘We Love South Africa’ en start op 2 juli. In deze week zullen er drie korte en snelle video’s over Zuid-Afrika op de Instagram account MijnZuidAfrika geplaatst worden. De vraag onder de Instagramvideo gaat over een bepaald frame in het filmpje. De uitdagende taak is aan jou; spot het juiste frame, maak hier een screenshot van en upload met #SpotSA. Heb je het goed? Dan ben je misschien 1 van de 3 gelukkig winnaars van een heerlijk diner voor 2 bij het Zuid-Afrikaans restaurant Tjing Tjing in Amsterdam.
spotsa

 

 

#EpicSA

De laatste week van de campagne met #EpicSA start op 14 juli, waar jij jouw mooiste fotomoment van Zuid-Afrika kan posten. Deze zullen verwerkt worden tot een epic fotocollage waar de liefde vanaf straalt! Mooie foto’s worden ook hier beloond, want 5 Instagrammers zullen een Zuid-Afrikaans verrassingspakket ter waarde van 50 euro ontvangen.
epicsa

Comments are closed.