Qatar Airways krijgt Airline of the Year-award

Qatar Airways is bij de jaarlijkse Skytrax World Airline Awards geëerd met drie van de grootste luchtvaartonderscheidingen en won de prijs voor Airline of the Year voor de derde keer – voor een luchtvaartmaatschappij een grote prestatie om meerdere keren te behalen.
quatar-skytrax-awards-2015

Hoogste positie

De hoogste positie bij de jaarlijkse Skytrax Awards – Airline of the Year – onderstreept de toewijding van de luchtvaartmaatschappij aan uitstekende dienstverlening en een reiservaring van hoge kwaliteit voor alle passagiers die vliegen met Qatar Airways. De onderscheiding weerspiegelt de 5 sterrenservice waar Qatar Airways om bekend staat.

 

ZIE OOK: Vanaf 16 juni 2015 met Qatar Airways naar Daha vanaf Schiphol

 

De award komt op het moment dat de luchtvaartmaatschappij een aanzienlijke groei doormaakt. De afgelopen tien maanden waren er belangrijke uitbreidingen van haar vloot, met de ingebruikname van de Airbus A380 en de Airbus A350 als Global Launch Customer.

 

 

Naast de Airline of the Year-award sleepte de luchtvaartmaatschappij ook twee andere awards in de wacht: Best Business Class Airline Seat en Best Airline in the Middle East, die Qatar Airways voor de achtste keer won.

De Skytrax World Airline Awards, gisteren uitgereikt in het Musée de l’Air et de l’Espace tijdens Paris Air Show, staan bekend als de Passengers Choice Awards. Miljoenen reizigers uit 160 verschillende landen namen deel aan reizigerstevredenheidsonderzoeken om de winnaars van 2015 te bepalen.

Zijne Excellentie Akbar Al Baker, Group Chief Executive Officer van Qatar Airways:

Het is voor mij een eer aan het hoofd te staan van een luchtvaartmaatschappij die de weg heeft gebaand naar topkwaliteit en innovatie. Dat toont de niet-aflatende trots van het team op zijn werk en de ervaring die elke passagier geboden wordt. Een bekroonde luchtvaartmaatschappij worden, kost toewijding en passie – en die positie behouden kost inzet, waarvoor ik elk teamlid van Qatar Airways bedank. Onze passagiers staan centraal bij alles wat we doen bij Qatar Airways. We zijn dan ook erg trots dat zij ons erkend hebben en dat we deze drie Skytrax-awards mogen ontvangen. Deze onderscheidingen weerspiegelen de tevredenheid van onze passagiers: zij kiezen ervoor te vliegen met een 5 sterrenluchtvaartmaatschappij en hebben Qatar Airways voor de derde keer verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Qatar Airways streeft ernaar zijn gasten de beste reiservaring te bieden in ons volledige, wereldwijde netwerk van 147 bestemmingen en is toegewijd hoogwaardige service te verlenen aan elke passagier.

Grootste Business Class-lounge ter wereld

Qatar Airways heeft onlangs grote verbeteringen doorgevoerd, zoals de opening van de grootste Business Class-lounge ter wereld – ‘Al Mourjan’ op Hamad International Airport in Doha –, een complete vernieuwing van in-flight entertainmentsysteem Oryx One en nieuwe amenity kits in alle klassen, nieuwe menu’s aan boord, check-in-verbeteringen en nog veel meer.
qatar
De moderne vloot van Qatar Airways is te zien tijdens Paris Air Show 2015. De luchtvaartmaatschappij toont vijf van de beste nieuwste-generatievliegtuigen: de Airbus A380, A350 XWB, A320 en A319 en een Boeing 787 Dreamliner.

Qatar Airways, een 5 sterrencarrier, is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld met een van de jongste vloten in de lucht. Qatar Airways vliegt met 160 vliegtuigen naar 147 topbestemmingen – voor wat betreft zowel business als vrije tijd – in alle zes continenten.

Comments are closed.