Vanaf 16 juni 2015 met Qatar Airways naar Daha vanaf Schiphol

Vanaf 16 juni 2015 kun je rechtstreeks vliegen met het Boeing 787 flagship vliegtuig van Qatar Airways vanaf Amsterdam naar Doha. Deze directe vlucht duurt maar zes uur!

qatar

Zes keer per week

Met de luxe Boeking 787 dreamliner kunnen 254 businessclass en economy passagiers, onder het genot van een glas champagne genieten van een rechtstreekse vlucht naar Daha in Qatar. Daha, na 9 maanden al gekozen tot beste airport in het Midden-Oosten, voorziet de aankomende passagiers van restaurants, luxe winkels, een spa en zwembad. Aan boord geniet je van WiFi en de nieuwste films, series en e-mail dankzij het Oryx inflight entertainment system.

 

ZIE OOK: Struinen door de souq in Qatar

 

Vanaf Doha kunnen mensen doorvliegen naar maar liefste 146 bestemmingen, waarvan alleen al 43 in Azië. Zes keer per week vliegt Qatar rechtstreeks vanaf Schiphol. Business class passagiers kunnen daarbij kiezen uit luxe verzorgingkits tijdens de vlucht.

 

 

Voor Qatar Airways is Amsterdam de 34e bestemming die ze aandoen. Vanaf 2016 gaat Qatar ook vliegen naar Los Angeles, Boston en Atlanta. Met een gemiddeld slechts 4 jaar oude fleet is Qatar Airways de luchtvaartmaatschappij met de meest moderne vliegtuigen ter wereld. Qatar Airways is ook de airline die als eerste vliegt met de nieuwe Airbus A350.

qatar-airways-event

Comments are closed.