Mis het niet! RTL4 Trips & Travel over Vechtdal Overijssel

Trips & Travel is het best bekeken zaterdagmiddag programma van Nederland. Zij bezoeken de leukste plekjes in Nederland. En zaterdag zijn zij in het mooie Vechtdal om een hengeltje uit te werpen. Je krijgt leuke tips van Sportvisserij Oost-Nederland en kunt een kijkje nemen bij camping De Koeksebelt. Mis deze aflevering dus niet. Jij zit toch ook om 16.30 uur voor de buis?

Foto: Tips & Travel

Foto: Tips & Travel

Even lekker ontspannen langs de waterkant is aan vissers wel besteed. En waarom helemaal naar het buitenland om te gaan vissen? De Overijsselse Vecht zit tjokvol vis, is gelegen in een schitterend landschap en grenst aan mooie campings met speciale visarrangementen. Dus werp samen je vrienden of gezin je hengel uit en vis op de 17 verschillende vissoorten die de Overijsselse Vecht rijk is.

 

ZIE OOK: Zipp! Hét online magazine over kamperen in Vechtdal

 

Naast vissen, is er nog zoveel meer te beleven. Wist je dat het Vechtdal dé Buitenspeelregio van Nederland is? Hier beleeft jong en oud het ultieme gevoel van buitenspelen: de keuzemogelijkheid om elke dag iets anders te ondernemen. Op Koesafari, als echte wolven struinen door het bos, driemaal over de kop in het attractiepark of varen op de Vecht. Buitenspelen is leuk en gezond en kan nergens zo gevarieerd als in het Vechtdal. Ongedwongen, veilig en in de natuur. Even weg achter de tablet of smartphone.

 

 

Comments are closed.