Zipp! Hét online magazine over kamperen in Vechtdal

Linda, Matthijs en Johan hebben bijvoorbeeld al een tijdje hun eigen glossy. En in de VS, Groot-Brittannië en Canada kan iedereen nu zijn eigen tijdschrift uitgeven. ‘Dát kunnen wij ook!’: Vechtdal Marketing is zelf in de stoel van de uitgever geklommen en lanceert: Zipp, hét online magazine over kamperen in Vechtdal Overijssel.
kamperen-in-vechtdal-overijssel

Emotie

Alle communicatie inspanningen over Vechtdal Overijssel zijn te vinden op de website. Een goed middel (alles is er op te vinden), maar geen wervingsmiddel. Om meer relevantie, emotie en sfeer te kunnen toevoegen omtrent Kamperen in Vechtdal Overijssel is gekozen voor een digitaal magazine: Zipp.

 

ZIE OOK: Overijssel met 11 Best Campings een ultiem vakantieparadijs

 

Een digitaal magazine waarbij de inhoud is gebaseerd op ervaringen van kampeerders, leuke wetenswaardigheden over kamperen, handige kampeertips, heerlijke camping recepten, een kijkje achter de schermen bij campings en nog veel meer leuke inspirerende artikelen over kamperen en in het bijzonder in Vechtdal Overijssel. Hiermee worden tijdig de campings in Vechtdal Overijssel onder de aandacht gebracht bij het oriënterend publiek, door meer beleving toe te voegen. ‘’Van deze zoeker hopen wij een bezoeker van Vechtdal Overijssel te maken. Ook op het gebied van deelbaarheid biedt een digitaal magazine meer mogelijkheden waardoor we veel meer contact maken met ons publiek’’ zegt Tamara Toering van Vechtdal Marketing.

 

 

Kamperen in Vechtdal Overijssel

In Vechtdal Overijssel beleef je het gave gevoel van écht kamperen: de mogelijkheid om elke dag iets anders te doen zodra je je tent/caravan uit stapt. Op avontuur met de boswachter, driemaal over de kop in het attractiepark, kanovaren, kaasmaken of als echte wolven struinen door het bos. Kortom, mogelijkheden genoeg om tijd door te brengen met het hele gezin! Inspiratie genoeg in het speciale kampeermagazine!

Comments are closed.