Nieuw: Best of BoZ

Aangenaam Bergen op Zoom en VVV Brabantse Wal hebben een nieuw gratis magazine gelanceerd: Best of BoZ. Het magazine omvat 60 pagina’s met o.a. tips van locals, interviews met ondernemers, nieuwe inwoners en over de Biobased Economy, winkels alleen te vinden in Bergen op Zoom en kids actief. De onderwerpen zijn een mix van shoppen, uitgaan, evenementen, culinair, bezienswaardigheden, wonen, werken, actief, accommodaties, toeristisch abc en ontwikkelingen in Bergen op Zoom. Een inspiratiebron voor bewoner, bezoeker en ondernemer!

Best of Boz magazine

Best of Boz magazine

Verspreiding

Best of BoZ verschijnt eenmaal per jaar in een oplage van 35 duizend exemplaren. De magazines worden verspreid via VVV Brabantse Wal (Kortemeestraat 19 Bergen op Zoom), Aangenaam Bergen op Zoom, Stadsmakelaar, VVV agentschappen op de Brabantse Wal, woon- en vrijetijdsbeurzen en presentaties.

 

ZIE OOK: De Verhalenkamer van de Weervisserij

 

Ook liggen de magazines op verschillende strategische plaatsen in Bergen op Zoom en op de Brabantse Wal e.o. zoals accommodaties, horeca, gemeentehuizen, bibliotheken en vrijetijdsaanbieders.

Online magazine

Naast de papieruitgave is het magazine ook in digitale vorm te lezen.

 

 

Comments are closed.