De Groene academie is online

Vanaf nu heeft de Noord-Hollandse burger één website voor alle natuurcursussen. De Groene academie is het centrale loket waar vraag en aanbod van opleidingen in natuur en landschap samenkomen. Op woensdag 17 juni wordt de website in het bijzijn van de Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland gelanceerd.

De natuur van Nederland

De natuur van Nederland

Natuurliefhebber, actief vrijwilliger of werkend in de natuursector? De Groene Academie biedt een brede keuze in kennis en training in natuurcursussen op maat. De website verzamelt de bestaande cursussen van natuurorganisaties in de provincie Noord-Holland. Ook andere organisaties en zelfstandige natuurdocenten bieden hun cursussen via dit podium aan. Ontdek de Nederlandse natuur.

 

ZIE OOK: Natuur in Nederland

 

Betrekken bij Groen

De Groene Academie is een initiatief van de samenwerkende terreinbeherende en natuurorganisaties in Noord-Holland*. Zij hebben de ambitie de Noord-Hollandse burger te betrekken bij het groen in hun directe leefomgeving en bundelen hun krachten. Vanuit deze visie is het idee ontstaan om het gezamenlijke aanbod op één plek aan te bieden.

 

 

Officiële lancering

Op woensdag 17 juni a.s. is de jaarlijkse Dialoogdag waar de natuursector met elkaar in gesprek gaat over de toekomst van de natuur in onze provincie. De partners van de Groene academie geven deze dag, in het bijzijn van de nieuwe Gedeputeerde Tjeerd Talsma., de officiële aftrap van de website.

Comments are closed.