Ook Nederlanders nu zonder gedoe langs de Franse tolpoortjes

Er is uitstekend nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op de Franse snelwegen: ook Nederlandse automobilisten en motorrijders kunnen nu gebruikmaken van een badge waarmee de slagbomen automatisch openen. Lang in de rij staan, naar geld of credit card zoeken, raampjes moeten openen bij heet of koud weer: het is allemaal voorbij met Bip & Go. Dus ook de paniek om het zoekgeraakte ticket!

Gemakkelijk door de tolopoorten in Frankrijk

Gemakkelijk door de tolopoorten in Frankrijk

Formule op maat

Bip & Go kent twee formules. Wie geregeld over de tolwegen rijdt – denk aan mensen met een tweede huis of met klanten in Frankrijk – kan kiezen voor een abonnement van 15 euro per jaar. Voor wie maar een paar keer per jaar door Frankrijk reist, is er de formule ‘à la carte’: er wordt alleen 1,60 euro aan abonnementsgeld berekend per maand waarin de badge feitelijk wordt gebruikt.

 

ZIE OOK: Frankrijk vakantieland nummer 1 voor Nederlanders deze zomer

 

Korting

Extra goed nieuws: wie zich voor 30 juni 2015 via de Nederlandstalige, duidelijke website van Bip & Go inschrijft, krijgt 4 euro korting op de eerste abonnementskosten. Daarvoor moet de code ATFNLJUN15 worden gebruikt. De badge wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden.

 

 

Tijdwinst bij de tolpassage

Met de badge op de voorruit geplakt (een houder wordt meegeleverd), kunnen bestuurders bij iedere tolpassage kiezen voor de poortjes met de grote oranje T (van Liber-T), waar het verkeer over het algemeen niet stilstaat. Met de badges kan ook in meer dan driehonderd parkeergarages worden afgerekend. In Frankrijk maakt een kleine 5 miljoen personen inmiddels gebruik van de automatische tolbadge.

Bip & Go is een onderdeel van de Sanef-groep en richt zich volledig aan de verkoop van Liber-t-badges, op een zo eenvoudig mogelijke manier. Zo is het bedrijf de eerste aanbieder met een volledig elektronisch, online abonnementsysteem en vrijblijvende aanbiedingen op de markt van Nederland.

Comments are closed.