Primeur voor geïnteresseerden mijntour op 21 juni in Parkstad

Vanaf vandaag is de eerste online ticketverkoop via Tickli, de online ticketshop van VVV Zuid-Limburg, mogelijk. De rondleiding ‘Mijn Tour Heerlen-Kerkrade’ – die in het kader van ‘het Jaar van de Mijnen’ en de ‘Dag van de Architectuur’ op zondag 21 juni 2015 gaat plaatsvinden – maakt als eerste gebruik van het nieuwe systeem. VVV Zuid-Limburg, Continium Discovery Center en SCHUNCK* (mede in samenwerking met Vrienden SCHUNCK*- Architectuur), organiseren op deze dag een dagtour door Parkstad Limburg langs de rijkdommen van het mijnverleden.

Het jaar van de mijnen in Limburg

Het jaar van de mijnen in Limburg

Aan de hand van de nog tastbare herinneringen in het landschap zoals oude mijn-sites en mijn-koloniën vertelt een gids de deelnemers de bekende – en ook vaak onbekende – verhalen over het erfgoed in Parkstad. De rondleiding staat garant voor een volledig dagprogramma van 9.30 uur tot 16.30 uur, voor alle liefhebbers van industriële architectuur en het erfgoed van de mijngeschiedenis.

Meer informatie Mijn Tour Heerlen-Kerkrade

De tickets voor de rondleiding ‘Mijn Tour Heerlen-Kerkrade’ zijn online te bestellen via www.tickli.nl. De prijs bedraagt € 15,99 per persoon inclusief ontvangst met koffie en gebak, bustour met gids en een lunch (exclusief transactiekosten). Er kunnen maximaal 110 personen mee met deze bijzondere rondleiding. Reserveren vooraf is verplicht. Vertrekpunt is het Leisure Dome, Roda JC-Ring 2. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de afdeling Informatie & Reserveringen per email; reserveringen@vvvzuidlimburg.nl of 0900-555 9798 (€ 1,- p.g.) of via de VVV Limburg Winkels. Kijk voor een overzicht op www.vvvzuidlimburg.nl/limburgwinkel.

 

ZIE OOK: Fietsrondje juni: de Maasduinen & Smaakparels in Top van Limburg

 

Tickli – Ticketshop Limburg

Tickli – Ticketshop Limburg is het nieuwe eigen online ticket reserveringssysteem van VVV Zuid-Limburg. Het systeem is ontwikkeld om in de behoefte van consumenten en (evenementen)organisatoren te voorzien. Ook dagattractieve bedrijven kunnen er gebruik van maken. Het is voor eventorganisatoren en ondernemers enerzijds mogelijk om via het systeem snel en makkelijk een online ticketverkoopsysteem in de eigen huisstijl op de eigen website in te richten. Anderzijds kan de bezoeker via www.tickli.nl, de eigen online kanalen van de eventorganisatoren en de website van VVV Zuid-Limburg snel en eenvoudig in enkele stappen online een ticket bestellen.

 

 

VVV Zuid-Limburg vindt het belangrijk om meer marketingkracht rondom evenementen in het gebied te creëren. Evenementen leiden immers tot meer bezoek en overnachtingen, tot seizoensverlenging en een goede publiciteit. Maar daarbij is kwaliteit van belang. Hier draagt de online module Tickli aan bij. Wanneer een klant eenmaal heeft besloten een evenement of dagattractie te bezoeken, kan hij/zij met Tickli direct online een ticket boeken. Zo ondersteunt VVV Zuid-Limburg evenementorganisatoren en andere bedrijven bij de organisatie van hun ticketverkoop. Uiteraard blijft het mogelijk om tickets te kopen bij een van onze fysieke voorverkoopadressen. Meer informatie over Tickli-Ticketshop Limburg.

Meer informatie

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manon Luijten, Marketing manager van VVV Zuid-Limburg, op tel. 043-609 8515 of via www.vvvzuidlimburg.nl.

Comments are closed.