Proef de Gooi en Vechtstreek!

De nieuwe brochure Delicatessen fietsroutes beschrijft twee smaakvolle tochten door de schitterende natuur van het Gooi langs leuke adresjes met (h)eerlijke streekproducten. De brochure biedt voor liefhebbers van mooie natuur en streekproducten informatie en originele tips voor onderweg.

Heerlijk fietsen door het Gooi!

Heerlijk fietsen door het Gooi!

Fietsen en genieten

Smaakvol en puur genieten in de Gooi en Vechtstreek. Op een steenworp afstand van Amsterdam en Utrecht liggen prachtige dorpen in het groen met bijzondere winkels met streekproducten, pluktuinen, biologische tuinderijen en cafés. Fietsen door gezellige brinkdorpjes, over de hei, langs parken en weilanden. Tussendoor proeven van huisgemaakte bonbons, ambachtelijk ijs, gerookte hammen of vers gebakken brood. Verder langs de beroemde Huizer Botters in de haven en asperges kopen bij boerderij Boereblij. Een (h)eerlijke lunch met groenten uit de eigen moestuin bij Gasterij Stadzigt met uitzicht op het Naardermeer. De nieuwe Delicatessenroute en Gooise Streekproductenroute voeren van het ene naar het andere lekkere adres in Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, Loosdrecht en Hilversum. Ze zijn een echte aanrader voor iedereen die houdt van fietsen en genieten.

 

ZIE OOK: Fietsrondje november: Fietsen op de Gooise matras zonder BN-ers

 

Gooise matrasjes en Naarder kruidenbitter

Lekker proeven van lokale koeksoorten zoals Larense dennenkoek en Huizer speculaas of Naarder kruidenbitter, het Huizer neutje, het Erfgooier streekelixer of de Gooise matrasjes van chocola. Al dat lekkers wordt gecombineerd in twee fietsroutes die ook nog eens door prachtige natuur voeren.

 

 

vechtstreek-cover_delicatesseroute

Praktische informatie

De full color brochure van 24 pagina’s omvat naast praktische informatie, twee leuke fietsroutes met overzichtskaarten, de beste adressen voor onderweg en niet te missen streekproductenwinkels net buiten de routes. De brochure is een mooie aanvulling op bestaande producten zoals de Gooise Vrouwen Shopping Fietsroute en de Wining & Dining route langs de Vecht. Allemaal laten ze de bezoeker bijzondere plekjes in de regio ontdekken. Ze zijn voor € 3,50 verkrijgbaar bij de VVV’s en VVV informatiepunten in de regio te bestellen via webshop.gooivecht.nl

Comments are closed.