Gebruikte-Botenbeurs Hoorn van 21 t/m 23 augustus

De grootste gebruikte-botenbeurs van Nederland vindt dit jaar plaats in het voorlaatste weekend van augustus. Organisator YachtFocus rekent wederom op een uitverkochte haven, waar 3 dagen lang motorboten en zeilboten in alle prijsklassen te koop liggen. De beurs is onderdeel van de Westfriese Waterweken editie Hoorn 2015, een gecombineerd evenement waar 30.000 bezoekers op afkomen.

De Gebruikte Boten Beurs in Hoorn

De Gebruikte Boten Beurs in Hoorn

In 2015 wordt teruggegrepen op haven De Karperkuil als overloopgebied voor de verwachte 200 boten. Tijdens de vorige editie werd het Houten Hoofd gebruikt, maar die plek bleek gevoelig voor deining. De Karperkuil is beschut en is gunstig gelegen langs de looproute voor bezoekers die met de auto naar Hoorn komen. In de doorloop tussen De Karperkuil en de rest van de beurs komt extra bewegwijzering.

 

De gebruikte boten beurs in Hoorn

De gebruikte boten beurs in Hoorn


ZIE OOK: Lange Juni: een maand boordevol kunst, cultuur en muziek

 

Gelijktijdig vindt Sail Amsterdam plaats, op een half uur rijden per auto. De organisatie in Hoorn hoopt dat Sail-bezoekers die enthousiast worden over varen, een bezoekje aan de Hoornse botenbeurs vastknopen aan hun dagje uit om te zien wat er voor hun budget te koop ligt. Jan-Pieter Oosting van YachtFocus zegt:

 

 

De Gebruikte-Botenbeurs in Hoorn blinkt uit in continue kwaliteit en gezelligheid. Met tarieven vanaf € 175 per boot is deelname aantrekkelijk en is de haven altijd goed gevuld. Niet alleen worden jaarlijks tientallen boten verkocht, bedrijven melden ons ook nieuwe boten in bemiddeling te krijgen.

Comments are closed.