Opening “Slapen in een boomstam” groot succes

“De afgelopen maanden hebben wij veel nieuwsgierige reacties ontvangen,” aldus Arno Uithol van camping De Pampel in Hoenderloo. Vanaf eind maart kan je daar namelijk slapen in een heuse boomstam. De officiële opening van dit nieuwe concept was een groot succes.

Slapen in een boomstam op camping de Pampel

Slapen in een boomstam op camping de Pampel

Kennismakingsweekend

De nieuwe accommodaties vind je niet overal en zijn dus erg bijzonder te noemen. “Al gauw hadden wij de conclusie getrokken dat er een feestelijke opening moest komen. Wij waren van mening dat deze nieuwe aanwinst een weekend lang in het middelpunt van de belangstelling moest komen te staan”, aldus Uithol.

 

ZIE OOK: Nieuwe bungalows op Landal Miggelenberg nu te boeken

 

Veel lovende reacties

Het openingsweekend was met het animatieteam van Aartje Twinkel, een springkussen en volop mogelijkheden voor versnaperingen een dagje uit voor de hele familie. Uithol: “Over het hele weekend hebben we bijna honderd gasten mogen verwelkomen. Ook op Facebook hebben we erg leuke reacties ontvangen.” Roel Koehoorn, de educatief boswachter van Hoenderloo heeft de boomstammen officieel geopend en het lintje doorgeknipt.

 

 

Run op de boekingen

Sinds 27 maart zijn de boomstammen officieel te boeken en Arno heeft al heel veel aanvragen ontvangen.

Wij merken heel duidelijk dat gasten op zoek naar iets bijzonders. Een standaard chalet of bungalow is overal te huur. Daarom hebben we enkele jaren geleden op onze andere Camping ’t Schinkel “Dromen in een Drakenei” geïntroduceerd. Ook nu hebben we gekozen voor een accommodatie die past bij de omgeving én het thema van camping De Pampel.

Comments are closed.