Canon Europe introduceert serie stadsgidsen

Canon maakt vandaag de introductie bekend van een serie gratis te downloaden stadsgidsen die nieuwe en verrassende kanten van zes steden in Europa laten zien – Londen, Parijs, Madrid, Berlijn, Milaan en Amsterdam. De samengestelde gidsen nodigen consumenten uit, de wereld rondom hen te verkennen, intensiever te kijken en op zoek te gaan naar de fascinerende en prachtige verhalen die zich elke dag ontvouwen.
on-a-hazy-morning-amsterdam

Come and See

De introductie van de stadsgidsen maakt deel uit van Canon’s lopende ‘Come and See’-merkcampagne, met op dit moment de twee cityclimbers die steden over de hele wereld verkennen vanuit unieke perspectieven op adembenemende hoogten. De serie stadsgidsen geeft een meer alledaagse kijk op steden, nodigt mensen uit met een frisse blik naar vertrouwde landschappen te kijken en stimuleert het ontdekken van verborgen locaties vanuit onverwachte hoeken.

 

ZIE OOK: De magie van fotografie

 

Voor de samenstelling van deze exclusieve gidsen heeft Canon de hulp ingeroepen van zes influencer-duo’s die woonachtig zijn in elk van de geselecteerde steden:

  • Spanje: Madrid – Fashion en street style blogging duo, Mike & Gabriel van Cup of Couple
  • Nederland: Amsterdam – Professionele fotografen en bloggers, Andres & Joyce de Lange van On a Hazy Morning
  • Verenigd Koninkrijk: Londen – Professioneel parkour-atleet en fotograaf, Scott Bass
  • Duitsland: Berlijn – Grafisch ontwerper en blogger, Nina van Smaracuja
  • Italië: Milaan – Beeldend straatkunstenaar, Alice Pasquini
  • Frankrijk: Parijs – Fotograaf, Saúl Aguilar

Elk van deze persoonlijkheden brengt zijn of haar passie, creatieve flair en expertise in om unieke perspectieven te delen op de stops die onderdeel zijn van de tour door de steden.

Come and See

Come and See

Nigel Taylor, Consumer Imaging Marketing Communications Director bij Canon Europe, zegt:

In een wereld vol fascinerende verhalen, adembenemende uitzichten en verborgen juweeltjes, is het niet vreemd dat ons door de drukte en hectiek van het dagelijks leven dingen ontgaan en dat we onze omgeving als vanzelfsprekend ervaren. Bij Canon willen we consumenten helpen de unieke uitstraling van schitterende steden in Europa te ervaren. Wij hopen dat mensen zullen genieten van de mogelijkheid nieuwe perspectieven te ontdekken en de schoonheid ervan vast te leggen met een foto of video om die voor altijd te koesteren

De zes stadsgidsen zijn nu te downloaden via Canon’s speciale ‘Come and See’ website. Elk van deze stedengidsen nodigt consumenten uit om Europese steden te beleven zoals ze deze nog nooit eerder hebben ervaren. De website geeft consumenten ook een beeld van de ‘Come and See’-campagne, inclusief video’s van de makers van de stadsgidsen, verhalen over de gebruikte technologie en productinformatie. De stadsgidsen zullen ook onderdeel uitmaken van Canon’s nieuwe EOS 760D, EOS 750D en EOS M3 Companion-apps. Consumenten kunnen de apps downloaden en gebruiken, ongeacht of ze wel of geen eigenaar zijn van het product.

 

 

Gebruikers kunnen hun route uitstippelen met de gidsen en stadsplattegronden en krijgen handige fototips om hen te inspireren en te helpen tijdens hun ontdekkingsreis door elk van de steden. Gebruikers van de stadsgidsen worden aangemoedigd om beelden van hun reizen vast te leggen en deze met de hashtag #comeandsee te uploaden naar social media. Consumenten kunnen hun beeldmateriaal ook uploaden naar de galerij van de Come and See website en zo kans maken op het winnen van prijzen.

Bekijk de gids van on a hazy morning.

Comments are closed.