Te gekke prijzen met de Crazy Thalys

Vanaf vandaag wordt het extra interessant om met Thalys een reis te boeken. Thalys heeft een Crazy aanbieding waarmee je goedkoop naar Lille (vanaf € 29,-), Parijs (vanaf € 35,-) en Brussel (vanaf € 29,-) kunt reizen in de periode van 12 juli tot en met 29 augustus. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om ook tijdens de zomervakantie een stedentrip te maken.

Een stedentrip met de Crazy Thalys

Een stedentrip met de Crazy Thalys

De aanbieding is beschikbaar voor de Comfort 2-klasse. Tickets kunnen vanaf vandaag worden gekocht tot en met 29 augustus. De tickets kennen een maximumprijs die tot de dag voor vertrek gegarandeerd is.

Prijzen zijn als volgt:

  • Brussel: vanaf € 29,- tot maximaal € 45,-
  • Lille: vanaf € 29,- tot maximaal € 65,-
  • Parijs: vanaf € 35,- tot maximaal € 78

 

ZIE OOK: De trends van 2015 in Parijs

 

Tips voor de zomer in Lille en Parijs

In de zomer is er in Lille en Parijs veel te beleven. Zo is de Clef de Soleil al jaren een begrip in Lille. Muziekliefhebbers kunnen van 3 juli tot en met 21 augustus iedere donderdag een klassiek concert bijwonen in historische monumenten van de stad, zoals het auditorium van het regionale conservatorium, de Halle aux Sucres, het Dominicanenklooster, maar ook het Hôtel Gantois. Of bezoek Parijs eens tijdens dé nationale feestdag op 14 juli: La Fête de la Féderation. Zo is er de militaire parade op de Champs Elysées in de ochtend en ’s avonds vuurwerk op de Champs de Mars. Sportliefhebbers kunnen op 26 juli de finish van de Tour de France bijwonen.

 

 

Crazy Thalys

De tickets van deze promotie zijn beschikbaar al naar gelang beschikbaarheid. De tickets kunnen tot op de dag voor vertrek worden geboekt.
zon-thalys-1

Comments are closed.