De trends van 2015 in Parijs

Dat er in de Franse hoofdstad van alles te beleven valt, is wel bekend. Toch zullen de trends van 2015 zelfs de meest doorgewinterde Parijsgangers verrassen. Ontdek innovatieve rondleidingen, streetfood en fast good en de beste festivals van deze zomer.

Foto Persbericht Parijs - Roller - © Médiathèque Office du Tourisme et des Congrès de Paris

Skaten door Parijs

Bijzondere sightseeings door de stad

Paris Running Tour is een mix van hardlopen en sightseeing in één. Een sportieve manier om Parijs te leren kennen.
Ook voor niet-hardlopers zijn er leuke manieren om Parijs te ontdekken. Fat Tire Bike Tours en Paris à vélo c’est sympa organiseren fietstours naar de onbekende plekjes in de stad.

 

 

Een bijzondere ervaring is een uitstapje op skeelers, waar je de atypische kanten van de stad ontdekt als een echte Parijzenaar. Hiervoor moet je bij Paris Roller en Rollers & Coquillages zijn: hun tours worden geleid door locals die de stad natuurlijk op hun duimpje kennen.

 

ZIE OOK: Skaten door Parijs

 

Streetfood, Fast Good en een kijkje achter de schermen bij Macarons de Réau

Tegenwoordig gaan voeding en innovatie hand in hand. Na de succesvolle hamburger foodtruck “Camion Qui Fume” is Fast Good de nieuwe trend op culinair gebied in de hoofdstad. Snel maar goed eten, dat is waar dit concept voor staat. Echte traditionele macarons van de Domaine des macarons de Réau, een bekend familiebedrijf, zijn verkrijgbaar in Parijs bij Lafayette Gourmet en bij la Grande Épicerie. Benieuwd hoe deze lekkernij wordt gemaakt? Breng dan een bezoek een het Domaine zelf.

Foto Persbericht Parijs - Macarons - © Médiathèque Office du Tourisme et des Congrès de Paris

Macarons

Zomerfestivals

Eind augustus verandert het Domaine National de Saint-Cloud 3 dagen lang in een groot rock festvial, Rock en Seine, met bekende artiesten als The Chemical Brothers, Ben Howard en The Offspring. Voor de liefhebbers van elektronische muziek is het Weather Festival van 4 tot 7 juni een must, met de beste internationale en Franse artiesten.

Duurzaamheid en natuur vlakbij Parijs in 2016

In 2016 openen de nieuwe duurzame Villages Nature voor een vakantie-ervaring in een natuurlijk gebied vlakbij Disneyland® Paris.

Comments are closed.