Wizz Air’s eerste vlucht van Maastricht naar Boedapest!

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in Centraal- en Oost Europa, ging vandaag van start met de nieuwe dienst van Maastricht naar Boedapest. Wizz Air biedt meer dan 38.000 stoelen per jaar aan op het traject Maastricht – Boedapest

Wizz Air

De eerste 127 passagiers arriveerden om 16.10 uur uit Boedapest en werden verwelkomd door H.E. mevrouw Orsolya Szijjártó, de Hongaarse Ambassadeur in Nederland, en de heer Ralf Krewinkel, Burgemeester van de gemeente Beek. De eerste 146 passagiers vanaf Maastricht Aachen Airport vertrokken vandaag om 16.40 uur richting Hongarije.

 

 

De route zal tweemaal per week worden uitgevoerd (zie het vluchtschema hieronder). Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en is een van de mooiste Europese steden met een rijke culturele historie.

 

ZIE OOK: Wizz Air start zijn 15e bestemming

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager van Wizz Air, zei vandaag op Maastricht Aachen Airport:

Dit is een mooie dag voor zowel Wizz Air als Maastricht Aachen Airport. Wij vliegen nu vanaf 3 Nederlandse luchthavens naar 10 verschillende landen. Na al 1.9 miljoen passagiers te hebben vervoerd vanaf onze Nederlandse luchthavens, voegen we vandaag met veel genoegen Boedapest toe aan ons low-cost aanbod vanaf Maastricht Aachen Airport. We zijn ervan overtuigd dat we veel passagiers zullen gaan vervoeren op deze nieuwe route en dat onze Nederlandse klanten onze aantrekkelijke tarieven en vriendelijke service zullen blijven omarmen.

Directie van Maastricht Aachen Airport

De directie van het vliegveld van Maastricht zei het volgende: “We zijn verheugd dat Wizz Air vandaag is gestart met vluchten van Maastricht Aachen Airport naar Boedapest en dat we de eerste passagiers konden verwelkomen. Wij kijken uit naar een vruchtbare relatie met Wizz Air in de komende jaren en zijn dan ook blij dat na de start van de route naar Katowice in Polen, Wizz Air onze luchthaven nu ook 2 keer per week met Boedapest verbindt”.

 

 

Comments are closed.