Nergens zo goed celebrities spotten als in Londen!

Ben jij al weleens een echte celebrity tegen het lijf gelopen? Hou jij ervan om bekende mensen te spotten en kom jij graag op plekken waar zij ook komen? Dan is Engeland de reisbestemming voor jou! Meng je tussen de celebrities van de Londense party scene en spot royals tijdens de jaarlijkse evenementen uit de social scene.

De beste spots om celebrities te spotten in Engeland

De beste spots om celebrities te spotten in Engeland

 

ZIE OOK: Yalla Yalla, Soho Londen

 

Als het gaat om filmsterren, fotomodellen, royals en celebrities, dan is Engeland oppermachtig. Geen ander land heeft zo veel star-studded evenementen en zo’n grote hoeveelheid sterren die in en om één stad, namelijk Londen, wonen. British Airways heeft een top 10 samengesteld van locaties en evenementen waar je de grootste kans hebt om de groten der aarde tegen te komen. Voor je het weet zwaai je naar Prins William, neem je een selfie met Samuel L Jackson of kom je zomaar Beyonce tegen.

 

 

British Airways vliegt dagelijks 19 x vanaf Amsterdam naar de belangrijkste Londense luchthavens, London Heathrow, Gatwick en City Airport. Daarnaast wordt ook 5 x per dag vanaf Rotterdam The Hague Airport naar London City Airport gevlogen.

Comments are closed.