Yalla Yalla, Soho Londen

Ik spreek slechts een aantal woorden Arabisch, maar naast habibi is yalla een van mijn favoriete Arabische woorden. Hoogste tijd om het populaire Libanees restaurant Yalla Yalla in Londen uit te proberen. Yalla betekent “laten we gaan” en dat is precies wat ik heb gedaan op een mooie zomeravond in Soho.
fred-yalla-yalla

Laten we gaan

Yalla Yalla biedt Beiroet street food op druk bezochte en levendige eetplekjes in Soho, Fitzrovia en in een pop-up in Shoreditch in Londen. Op de kaart staan 21 smakelijke mezzes; kleine gerechten om te delen, zoals Fattoush, Falafel, Hummus, Baba Ganoush, grilled Halloumi kaas en Taboulé. Tevens ook diverse hoofdgerechten zoals lamsvlees, zeebaars, mixed grill, king prawns en shoarma. De Libanese droge witte wijn in een karaf is goed te drinken. Voor de lunch zijn er heerlijke wraps en pitta broodjes. Meestal staat er een rij voor de deur, maar zie dit als een goed teken en het duurt nooit zo lang. Yalla Yalla is ook een prima plek voor vegetariërs. Laten we gaan!

Heerlijke gerechten

Heerlijke gerechten

De winkel in Beirut street

De winkel op 1 Green Court

Yalla Yalla, 1 Green Court, Soho voor meer info en andere locaties zie www.yalla-yalla.co.uk

Comments are closed.