Jul & Julia best bekeken programma bij Telekids

Vanaf gisteren geniet je elke doordeweekse dag van de nieuwe TV-serie Jul & Julia. Tijdens de exclusieve première op het park met 600 genodigden waren de reacties over de TV-serie alom lovend. En uit de kijkcijfers (bron: SKO) blijkt dat “Jul & Julia” het best bekeken kinderprogramma is bij RTL Telekids!
jul-julia-julianatoren-apeldoorn

Muizen zijn favoriet

Dat de twee bekendste muizen van Nederland populair zijn, blijkt al wel als je de Julianatoren binnen komt. Knuffels, foto’s en handtekeningen worden gevraagd aan de nieuwe televisiehelden door een grote groep aan trouwe fans. En juist deze doelgroep gaat het Apeldoornse pretpark vanaf deze week thuis al bereiken. Beleving, dat is waar het allemaal om draait in de Julianatoren.

 

ZIE OOK: Kikker viert 25e verjaardag in de Julianatoren

 

Zo’n 600 gasten waren maandagavond bij de exclusieve première op de Julianatoren. Als ware VIP’s genoten zij ‘s middags van alle attracties en shows waarna zij werden ontvangen door presentator Geert Hoes in de grote circustent voor de vertoning van de volledige eerste serie. Iedereen, waaronder ook de zangers Wolter Kroes en Thomas Berge, genoten zichtbaar van de nieuwe TV-serie Jul & Julia.

Kijkcijfers van Jul & Julia

In elke serie komt eenzelfde verhaallijn terug; Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar, als twee niet zo slimme boeven hen op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan.

 

 

En dat deze verhaallijn succesvol is blijkt wel uit de kijkcijfers. Stichting Kijk Onderzoek (SKO) is verantwoordelijk voor het onderzoek naar het kijkgedrag van de Nederlandse bevolking. Zij stelden vast dat “Jul & Julia” het best bekeken kinderprogramma bij RTL Telekids is!

Comments are closed.