Twee wijnwerelden in Lermoos

In Hotel Post Lermoos komen twee werelden van wijn op een bijzondere wijze bij elkaar. Ten eerste voert het hotel in haar restaurant een wijnkaart met meer dan 400 soorten wijn. De wijnkelder in het restaurant is gevuld met alle denkbare internationale kwaliteitswijnen. Daarnaast biedt het viersterren superior hotel een uitgebreide wijntherapie in haar luxe wellnessparadijs. Hier kun je letterlijk baden in wijn en genieten van talrijke beautybehandelingen op basis van wijn.

Weinviertel Tourismus @ Michael Himml

De wijntherapie Vinoble in Hotel Post bestaat uit gezichtsbehandelingen, peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met voetreflex- en lichaamsmassages. De behandelingen vinden plaats in fraaie beautysalons met uitzicht op de bergen. Voor de romantici is er een ‘My Spa’, een robijnrode ruimte met open haard, luxe wijnbaden en rustgevende muziek naar keuze.

Bijzondere wijncollectie

Direkteur en sommelier Markus Saletz laat je graag kennismaken met de prachtige wijnen van Hotel Post. De wijnkelder bevat zeldzame wijnen als Masseto, Tenuta dell’ Ornellaia of Gigonda’s ‘Le Poste’ 2009 van Château de Saint Cosme. Ook lokale wijnen als de Blaufränkische Neckenmarkt Alte Reben van Moric komen aan bod. Tijdens de proeverijen in het hotel geeft Markus uitvoerig toelichting op zijn bijzondere collectie.

Hotel Post Wijntherapie Arrangement: ‘Vinoble Romatik’

Drie overnachtingen in Hotel Post (luxe Suite A) inclusief:

  • 3 overnachtingen in Hotel Post Junior Suite A voor 2 personen
  • Uitgebreid Post ontbijtbuffet, lunchbuffet en haute-cuisine 6-gangendiner
  • Vinoble Barrique Wijnbad
  • Vinoble Zeezout – Druivenpit Peeling
  • Klassieke rugmassage
  • Vanaf € 499,- per persoon

Sauna’s en stoombaden

Het wellnessparadijs van Hotel Post in Lermoos is zeer smaakvol en luxueus vormgegeven. Het beschikt over een binnen- en buitenbad met ligweide in een mooi aangelegde tuin. Op het saunaplein vindt men zout-, kruiden- en aromastoombaden, een Laconium (infrarood sauna), een whirlpool, een Tiroler Schwitzstube, een hout- en biosauna, een ijsgrot en een Tepidarium. Dit is een heerlijk verwarmde rustruimte van 45 graden Celsius. In totaal zijn er negen verschillende sauna’s en stoombaden.

vignoble-creme

Hotel Post Lermoos

Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen.

hotel-post-lermoos

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oostenrijk

 

Reviews lezen over Oostenrijk

Meer informatie over Oostenrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oostenrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Oostenrijk met Skyscanner

Kaart van Oostenrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.