Powerbank voor onherbergzame gebieden

De Hydrogen Reactor van Brunton levert elektriciteit met behulp van een waterstofpatroon. Het principe is eenvoudig, je draait de patroon in de reactor en door een reactie van waterstof met zuurstof komt er energie vrij. Per patroon kun je tot drie keer een smartphone opladen. Zo heb je altijd een energy back-up bij de hand en sta je nooit meer zonder power, waar ook ter wereld. Dat is vooral handig tijdens lange tochten in onherbergzame gebieden. Ideaal voor emergency-kits.

De Brunton powerbank, handig voor de emergency kit!

De Brunton powerbank, handig voor de emergency kit!

De waterstof-powerbank heeft een standaard USB-uitgang en is geschikt voor het opladen van mobiele devices als smartphone, GPS en camera. De output van één patroon, Hydrocore genoemd, is te vergelijken met de energie van 15 +AA batterijen. Je kunt de waterstofpatronen zelf opladen met de Brunton H2O Hydrolyser™. Opladen kan ook bij Brunton-dealers als Bever.

 

ZIE OOK: Nieuwe gratis gidsen met wandelroutes in de Franse natuur

 

Informatie

De Brunton Hydrogen Reactor, zwart, geel of oranje, consumentenadviesprijs: € 150,- is verkrijgbaar bij Bever. Afmeting: 13,5 x 7,3 x 3,4 cm. Gewicht 146 gr. De reactor wordt geleverd met twee Hydrocores, deze waterstofpatronen zijn ook los verkrijgbaar. Opladen kan ook gratis bij alle Bever winkels in Nederland.

 

 

Over Brunton

In 1894 ontwikkelde outdoorliefhebber en uitvinder D.W. Brunton de Pocket Transit. Een kompas dat zowel compact als uitermate precies was. Ideaal voor expedities. In de VS groeide het innovatieve kwaliteitsmerk Brunton uit tot een icoon op het gebied van outdoor equipment: kompassen, verrekijkers en portable power. De producten van Brunton zijn nu ook in Europa verkrijgbaar.

Comments are closed.