Jess Glynne verrast gasten bij Ocean Club Marbella 2015 Grand Opening Party

Britse singer-songwriter Jess Glynne openbaart zich als geheime headline act tijdens de Ocean Club Marbella 2015 ‘White and Silver’ party op vrijdag 1 mei als de Ocean Club Marbella het begin van haar achtste zomerseizoen spectaculair viert met een ‘White and Silver’ Grand Opening Party. Feestgangers werden op het langverwachte openingsfeest van Marbella getrakteerd op een schitterende avond vol met entertainment, met als hoogtepunt het verrassingsoptreden van de muziekster Jess Glynne.

Het podium van Ocean Club Marbella

Het podium van Ocean Club Marbella

Officiële opening

Om 19.00 uur op 1 mei is de zomer officieel begonnen, toen de Ocean Club haar deuren opende voor meer dan 1.000 gasten uit heel Europa. De feestvierders werden verwelkomd door ‘Ocean Club shining Angels’ en betraden de openlucht feestlocatie langs een met verse witte rozen versierde muur en muziek van de Spaanse saxofonist LuGotti plus band op de achtergrond. Terwijl de mediterrane zon onderging, vloeide de champagne rijkelijk en genoten de feestgangers van de mooiste canapés van de chef, waaronder verrukkelijke sushi, spiesjes van King prawns en carpaccio van tonijn.

 

ZIE OOK: De mooiste stranden van Andalusië

 

Volop entertainment

De OC Resident DJ’s Eduardo Reyes, B-NY, Nilo Contreras en Jay Saccone draaiden vanaf het podium aan het zwembad en lieten de voetjes van de vloer gaan. Gedurende de avond kwamen er nog meer entertainers voorbij, waaronder turners op trampolines die aan beide kanten van het podium gesynchroniseerde sprongen maakten, acrobaten en circusartiesten gekleed in LED-verlichting en sensationele streetdancers onder leiding van Franse breakdancer Joe Yamakasi.

Vuurwerk bij de Marbella Ocean Club

Vuurwerk bij de Marbella Ocean Club

 

 

The place to be deze zomer

Niemand minder dan Jess Glynne maakte haar opwachting bij de feestende menigte, toen ze zich samen met haar band en achtergrondzangers openbaarde als de verrassingsact. Tijdens het 45 minuten durende optreden zong zij haar hit solo singles ‘Right Here’, ‘Real Love’ en ‘Hold My Hand’, waarvan de laatste in april 2015 in Groot Brittannië drie weken op nummer 1 heeft gestaan. Daarnaast heeft ze het publiek getrakteerd op speciale uitvoeringen van Clean Bandit’s ‘Rather Be’ en Route 94’s ‘My Love’, de nummers die Jess Glynne in de schijnwerpers gezet hebben.
Na een spectaculaire vuurwerkshow om middernacht die de hemel boven de zee verlichtte, werd er gedanst tot het geslaagde feest om 02.00 uur eindigde. Met de fantastische optredens en eclectische muzikale mix, evenals de glamoureuze sfeer en heerlijke hapjes en drankjes, heeft de ‘Silver and White Party’ maar weer bewezen dat deze zomer de Ocean Club Marbella the place to be is in het zuiden van Spanje.

Comments are closed.