Toerismeportaal Umbrië online

Het nieuwe toerismeportaal van de regio Umbrië is online! Het portaal is volledig nieuw van opzet en biedt een schat aan informatie over dit bijzondere en veelzijdige deel van Italië. De site is volledig aangepast aan de eisen van nu en geeft een compleet beeld van wat er allemaal te beleven is in het groene hart van Italië.

Umbria

Umbria

De website is geheel opnieuw vormgegeven, overzichtelijk ingedeeld op thema en voorzien van alle mogelijke digitale snufjes. Zo krijgen bezoekers op grond van hun surfgedrag op de website zelfs tips op maat voor hun vakantie. Ook zijn alle accommodaties in het gebied, van hotels tot agriturismo’s en bed&breakfasts, er te vinden.

 

ZIE OOK: Grootste kerstboom ter wereld staat in Umbrië

 

De regio Umbrië is al enige tijd bezig haar toeristische promotie aan te passen aan de eisen van nu. Naast de nieuwe site is ook een app ontwikkeld die toeristen ter plaatse wegwijs maakt. Deze app is te downloaden via de site. Het nieuwe portaal is voorlopig in het Italiaans, Engels en Duits beschikbaar. Andere talen, waaronder Nederlands, volgen komend jaar.

 

 

Steeds meer mensen ontdekken Umbrië als perfecte vakantiebestemming. Vooraanstaande magazines en kranten in binnen- en buitenland droegen hier aan bij door Umbrië te roemen om haar bijzondere sfeer, schitterende cultuursteden, pittoreske vestingstadjes en ongerepte landschap. Het wereldwijde boekingsportaal Trivago kende Umbrië onlangs nog de Award of Excellence toe vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Comments are closed.