Een weekend om je vingers bij af te likken!

Er waait een frisse wind door Maastricht op het gebied van evenementen. Elk weekend is er wel iets te doen en diverse hippe designer,- vintage -en foodmarkets herrijzen op locaties als de Brandweerkantine en Tapijn-Gebouw M. Maastricht mag ook weer een nieuwkomer op de culinaire agenda toevoegen dit jaar!

Een impressie van het Food Truck festival in Maastricht

Een impressie van het Food Truck festival in Maastricht

Naast bekende smaakmakers als ‘t Preuvenemint, Château Maestricht en Maastricht aan Tafel strijkt vrijdag 29 t/m zondag 31 mei voor het eerst het Food Truck Festival TREK neer in het Stadspark van Maastricht. Tientallen mobiele keukentjes toveren het sfeervolle stadspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen zorgen voor een weekend om je vingers bij af te likken!

 

ZIE OOK: Maastricht maakt zich klaar voor de TEFAF

 

Organisatie Food Truck Festival TREK:

Wij, maar blijkbaar ook onze volgers (ruim 7.000 in 3 maanden tijd), kijken uit naar de eerste editie van het Food Truck Festival TREK in Maastricht. Wat een feest om neer te mogen strijken in de meest bourgondische stad van Nederland. We combineren heerlijk eten en drinken met een podium voor (live) muziek en (lokaal) talent en hopen een welkome aanvulling te zijn op de evenementenkalender van Maastricht

Praktische informatie

Openingstijden: vrijdag 16:00 – 01:00 | zaterdag 14:00 – 01:00 | zondag 14:00 – 22:00
Toegang: Het festival is gratis toegankelijk.

 

 

Comments are closed.