Jul & Julia vanaf 11 mei te zien op TV!

Jul & Julia, de bekendste muizen van heel Nederland, zijn vanaf 11 mei dagelijks te zien in hun eigen TV series op RTL Telekids. Vrijwel alle opname dagen voor de nieuwe TV series van de Julianatoren zijn inmiddels achter de rug.
jul-julia-julianatoren-apeldoorn

De TV serie

Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Op safari in het verre Afrika, vliegen in een tijdmachine, of passen op een echte kroon in een kasteel; geen avontuur is de vier vrienden te gek! Maar, als twee niet zo slimme boeven hen op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Zou het de muizen en hun vrienden lukken de boeven te slim af te zijn en het pretpark te redden?

 

ZIE OOK: Kikker viert 25e verjaardag in de Julianatoren

 

Met de komst van de TV serie zet de Julianatoren een grote stap in haar strategie om de complete beleving sterk te vergroten. Want naast de meer dan 60 attracties, spectaculaire parkshows en grote evenementen begint de beleving nu al in de woonkamer. “We willen onze kleine ambassadeurs thuis al bereiken. Daar moet het feest al beginnen!” aldus de directie van het Apeldoornse pretpark. Met RTL Telekids en Van Hoorne Entertainment als partner kan het dan ook niet anders dan dat de TV serie van Jul & Julia een groot succes wordt. De afleveringen van Jul & Julia zijn vanaf 11 mei tot eind augustus op doordeweekse dagen te zien om 6:30 uur en 8:15 uur op RTL Telekids.

 

 

Comments are closed.