Feestelijk jubileum: 5 jaar Emirates in Nederland

Deze maand is het vijf jaar geleden dat de eerste dagelijkse vlucht van Emirates op Amsterdam van start ging. Emirates is inmiddels een vertrouwde speler op de Nederlandse markt en sleepte onlangs de felbegeerde Zoover Award voor Beste Lijndienst Luchtvaartmaatschappij 2015 in de wacht. De populariteit van Emirates blijft groeien onder de Nederlandse vakantieganger en zakenreiziger: inmiddels is er keuze uit twee dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Dubai. Emirates heeft in de afgelopen vijf jaar 1,5 miljoen Nederlandse passagiers mogen verwelkomen aan boord.
emirates-a380-crew

emirates-a380

Groot, groter, grootst

Op 1 augustus 2012 wist Emirates duizenden mensen op de been te krijgen door als eerste en tot op heden enige luchtvaartmaatschappij met een A380 dagelijks op Schiphol te vliegen. Het paradepaardje van Emirates is het grootste passagierstoestel ter wereld en beschikt over een upperdeck voor de exclusieve First Class en Business Class cabines. Aan boord kunnen reizigers op 10 km hoogte onder andere gebruik maken van een bar, shower spa en private suites.

 

ZIE OOK: Emirates start met dagelijkse vlucht naar Bali

 

“Wij zijn ontzettend trots op het groeiende succes van onze vluchten van en naar Amsterdam. Emirates koestert de Nederlandse reiziger en biedt een product dat aansluit op de meest uiteenlopende reiswensen. Van wereldreizigers on a budget, families met kinderen en zakenreizigers die comfort zoeken: onze service is er voor iedereen”, aldus Raymond van der Veer, country manager Nederland. “Vanuit Amsterdam verbinden wij reizigers via Dubai met de rest van de wereld. Wij kijken ernaar uit om ook de komende jaren onze passagiers te inspireren tot mooie, nieuwe reizen”.

 

 

Comments are closed.