De stoomtrein gaat weer rijden bij de Miljoenenlijn

Op zondag 3 mei is het zover: het stoomseizoen gaat bij de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij weer van start. Vanaf die zondag rijdt elke woensdag en zondag de stoomtrein weer.

Zuid-Limburg Stoomtrein

Stoomtrein Maatschappij

Door intensieve werkzaamheden aan de stoomlocomotief vindt de start van het nieuwe stoomseizoen dit jaar iets later dan normaal plaats. Die tijd is echter door vrijwilligers en medewerkers van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij gebruikt om een optimale beleving van Zuid-Limburg aan haar gasten mee te kunnen geven. De Miljoenenlijn, ook wel het Langste museum van Limburg genoemd, kenmerkt zich door 22 kilometer spoor en 9 haltes waar gasten uit kunnen stappen en de parels van Zuid-Limburg ontdekken.

 

 

Om aandacht te geven aan een aantal speciale parels heeft de Miljoenenlijn arrangementen samengesteld met o.a. rederij Stiphout, de Romeinse Katakomben, Mijnmuseum Heerlen, Schacht Nulland en de Steenkolenmijn in Valkenburg. Daarnaast vindt wekelijks een culinair arrangement in het luxueuze Pullman- rijtuig plaats. Vrijwel meteen na de start van het nieuwe stoomseizoen start ook het eerste evenement, de Teddyberen Express. De stoomtrein wordt gedurende de meivakantie omgetoverd naar de Teddyberen Express. Kinderen kunnen, op vertoon van hun favoriete knuffeldier, gratis mee met de stoomtrein en genieten van allerlei activiteiten rondom de stoomtrein en station Simpelveld.

 

ZIE OOK: Onthaasten en Wellness in Zuid-Limburg

 

Voor meer informatie over de Teddyberen-express, de rijtijden en tarieven kunt u vinden door www.miljoenenlijn.nl bezoeken of meer informatie vragen bij het secretariaat door te bellen naar 045- 544 00 18 of een mail te sturen naar info@miljoenenlijn.nl

Comments are closed.