Onthaasten en Wellness in Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg start vandaag een promotiecampagne om Onthaasten en Wellness in de regio extra onder de aandacht te brengen. Deze campagne laat ook een overzicht zien van spiritualiteit in de cultuur en het erfgoed van Zuid-Limburg, met subthema’s als Beleven & Doen en Landschap & Wandelingen, met onder andere de vele wandelroutes die de regio rijk is.

Wijngaard, Zuid-Limburg

Wijngaard, Zuid-Limburg

Goede voornemens

Een nieuw jaar betekent een frisse start met veel goede voornemens. Een uitstekende periode om met het koude weer buiten uw innerlijk te ontdekken en lichaam en geest in balans te brengen.
 
ZIE OOK: Fiets de nieuwe VVV Zuid-Limburg fietsroutes
 
De nieuwe campagne, die loopt van 12 januari tot en met 29 maart 2015, laat thematisch zien welke onthaast-mogelijkheden de regio te bieden heeft. Denk daarbij aan spiritualiteit in cultuur en erfgoed, genieten van de welbekende Zuid-Limburgse heuvels tijdens een (pelgrims)wandeling, maar ook de wellness-centra. Daarnaast heeft VVV Zuid-Limburg een aantal evenementen en festivals rond het thema geïnventariseerd en is het voor groepen interessant een rondleiding te volgen door spiritueel erfgoed, een rustgevende tuin of een workshop te boeken om bijvoorbeeld mindfulness of de werking van kruiden te verkennen.
 

 

Themapagina

Ook is er een speciale ‘Onthaasten en Wellness’ themapagina op de website van VVV Zuid-Limburg ontwikkeld, te bereiken via Te Doen > Onthaasten. Op deze pagina staat een uitgebreid overzicht van onze tips in Zuid-Limburg, inclusief evenementen en diverse betrokken ondernemers. Bovendien worden via de online kanalen van VVV Zuid-Limburg wekelijks tips en aanbiedingen verstuurd en is er een bijzondere ‘Onthaasten en Wellness’-wedstrijd.

Comments are closed.