Honderdduizenden bezoekers op de Keukenhof Corso Boulevard

De Keukenhof Corso Boulevard trok op 25 april 2015 honderdduizend belangstellenden voor het 68ste Bloemencorso van de Bollenstreek. Op het parkeerterrein van Keukenhof stonden honderden touringcars. De bloemententoonstelling trok ruim 50.000 bezoekers.

Keukenhof Corso Boulevard

Hollandse Iconen

De praalwagen ‘Hollandse Iconen’ van Keukenhof is de mooiste van het Bloemencorso van de Bollenstreek. De Keukenhof praalwagen is opgestoken met 1815 tulpen. Er was veel belangstelling van Nederlandse gezinnen, Duitsers, Belgen, Fransen, Oost Europeanen en Aziaten. Het thema van het corso is “200 jaar Koninkrijk.” Zestien praalwagens, tientallen personenauto’s en tal van muziekkorpsen legden de 42 km lange route vanaf Noordwijk af. Het bloemencorso rijdt vanavond naar Haarlem.

 

ZIE OOK: Met de Keukenhof Lentepas begint de lente pas echt

 

Keukenhof Corso Boulevard

Keukenhof Corso Boulevard

 

 

Keukenhof Corso Boulevard

Keukenhof Corso Boulevard

Comments are closed.