Met de Keukenhof Lentepas begint de lente pas echt!

Om al het schoons van Keukenhof in één dag te zien is een illusie. De inspiratietuinen, rondleidingen, bloemenshows en bloemschikdemonstraties, fietsen en fluistervaren, het themapaviljoen over de Tulp en de kunsttentoonstelling zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten. De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend. De inspiratietuinen zijn verrassend en inspirerend; vol ideeën, trends en toepassingen voor in je eigen tuin.
keukenhof-van-gogh

Keukenhof-genieten

Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 20 maart t/m 17 mei 2015 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent “Keukenhof-genieten” wanneer men wil.

 

ZIE OOK: De Keukenhof, een paradijs voor kinderen

 

Voor het aanvragen van de Lentepas 2015 kunt u het formulier van de website gebruiken www.keukenhof.nl. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen. Voorafgaand aan de opening is de lentepas alleen te koop aan de kassa bij de hoofdentree op maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18 maart en donderdag 19 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 

 

Indien u de pas niet persoonlijk kunt afhalen verzoeken wij u een pasfoto mee te geven. De kassa is van 20 maart t/m 17 mei geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Het park blijft tot 19.30 uur open.

Prijzen Lentepassen 2015

  • Volwassenen € 45,-
  • Volwassenen incl. parkeren € 57,-
  • Kinderen (4-11 jr) € 17,50

Comments are closed.