Vliegtuigsuite in Teuge beste hotel van Nederland

Vliegtuigsuite wint dit jaar de Zoover Award voor beste hotel van Nederland. Vandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winkel van Sinkel zijn prijzen voor de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt.
zoover-vakantiebeoordeling-onderzoek-2014-1

9.8 Gemiddeld rapportcijfer

Met een gemiddelde van 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam.

 

ZIE OOK: Corendon grote winnaar Zoover Awards 2015

 

Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar wat voor één. De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit.

 

 

Volgens bezoekers van Zoover is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring: “Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in”.

2e Plaats

Op de tweede plaats vinden we Hotel de Eenhoorn in het Zeeuwse Oostbrug, op de derde plaats staat Hotel Van der Valk “Het Aresthuis”. Van der Valk neemt het feit dat Nederlandse gevangenissen vaak hotels worden genoemd wel heel letterlijk. Deze omgebouwde gevangenis biedt volgens de bezoekers van Zoover een unieke sfeer en heeft geweldig personeel.
hotel-de-eenhoorn-image-bookingcom

Villa Oldenhof voor vierde keer beste Bed & Breakfast

Villa Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders. Niet zelden wordt de accommodatie bezocht door grote hotelketens die hier inspiratie komen opdoen.
bed-breakfast-villa-oldenhoff-utrecht

Landal Waterpark Terherne beste vakantiepark

Landal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landegoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie.

Beste Camping dit jaar in Overijssel

Dat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8, Drenthe is goede tweede met 7 campings.

De Zoover Awards 2015

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten.

De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold. De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen.

 

 

Naast de Zoover Award Gold onderscheiding worden er Silver en Bronze certificaten vergeven voor zeer goed en goed presterende accommodaties.

Comments are closed.