Corendon grote winnaar Zoover Awards 2015

Corendon is de grote winnaar van de Zoover Awards 2015 met vijf awards. Afgelopen maanden kon er door consumenten worden gestemd. In totaal zijn er 220.000 stemmen voor de Zoover Awards uitgebracht.
zoover-vakantiebeoordeling-onderzoek-2014-1

Populairste aanbieder zonvakanties

Corendon is uitgeroepen tot populairste aanbieder zonvakanties, populairste én beste low cost luchtvaartmaatschappij en tot beste allround touroperator. Ook de award voor beste aanbieder jongerenvakanties ging mee met Corendon naar Lijnden met het jongerenmerk Gofun.nl.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon is blij met de prijzen:

Ieder jaar kijken we uit naar deze verkiezing. Het zijn de consumenten die stemmen dus het zegt veel over onze klanttevredenheid. Naar huis gaan met 4 awards is voor ons een echte opsteker

Naast Corendon slepen ook andere merken meerdere awards in de wacht. Solmar gaat ervandoor met drie awards. Chalet.nl wint er twee, maar ook met hun nieuwe merk Italissima vallen ze in de prijzen. Booking.com neemt twee awards mee naar Amsterdam en Schiphol is verkozen tot beste luchthaven van Nederland. De titel van Beste hotelketen gaat naar NH Hotels en Fletcher is populairste in deze categorie. Ook Landal neemt twee awards mee, net als The Travel Club en Bolderman excursiereizen.

 

 

Nieuwe categorie: Jongerenvakanties

Voor het eerst zijn er dit jaar awards vergeven in de categorie Jongerenvakanties. Gezien de stijgende populariteit van jongerenvakanties, is er dit jaar voor gekozen om deze categorie toe te voegen aan de Zoover Awards. GoFun.nl wint de award voor beste aanbieder jongerenvakanties, Simbo Freestyle gaat ervandoor met de award voor populairste in de categorie bij Zoover.

 

ZIE OOK: Ontdek de Zoover awards

 

Comments are closed.