Qatar airways heeft Giorgio Armani kits en Missoni kleding voor passagiers

Het bekroonde Qatar Airways is de eerste internationale vervoerder die producten van twee Italiaanse merken aanbiedt: Giorgio Armani Fragrances & Beauty en Missoni.
quatar-airways-first-class-amenity-kit-mannen

Exclusief

De exclusieve amenity kits van het merk Giorgio Armani Fragrances & Beauty en de slaapkleding van Missoni die Qatar Airways passagiers aanbiedt, zijn in lijn met de vijfsterrenservice van het bedrijf. Elk element van de nieuwe Giorgio Armani Fragrances & Beauty-amenity kit heeft zijn eigen persoonlijke touch gekregen. De exclusief ontworpen kits, zorgen ervoor dat de passagiers verfrist en relaxed hun reis doorkomen.

 

ZIE OOK: Qatar Airways verbreedt vluchtaanbod naar Afrika en Azië

 

Akbar Al Baker, Chief Executive van de Qatar Airways Group:

We zijn verheugd dat we met deze beroemde merken kunnen samenwerken om onze eersteklas- en businessclasspassagiers aan boord te kunnen voorzien van exclusieve amenity kits. Deze merken zijn onderscheidend door hun kwaliteit en luxe – producten die ook kenmerkend zijn voor de service aan passagiers van Qatar Airways

In de kits zijn opgenomen: de Giorgio Armani Fragrances & Beauty-producten van ‘Acqua di Gio’ en ‘Armani pour Homme’, de Armani-huidverzorgingsproducten voor mannen, de nieuwe, vrouwelijke Giorgio Armani-geurreeks ‘Si’ en ‘Crema Nera Extrema supreme reviving cream’. Daarnaast zijn er voor de vrouwelijke passagiers ook oogschaduw, sokken, oordoppen, een verzorgende lipbalsem van Rituals Cosmetics en een haarborstel.

Eersteklaspassagiers krijgen nog meer

Eersteklaspassagiers kunnen tijdens nachtvluchten ook genieten van stijlvolle en luxueuze slaapkleding, ontworpen door het Italiaanse modehuis Missoni, in combinatie met Missoni-slippers. De Missoni-sleeping kit is ontworpen voor extra comfort en ontspanning.
quatar-airways-first-class-amenity-kit-vrouwen

Naast de nieuwe reeks van amenity kits en slaapkleding voorziet Qatar Airways de eersteklas- en businessclasstoiletten van huidverzorgingsproducten van Rituals. Deze reeks bevat items als handzeep, luchtjes en lotions.

 

 

Qatar Airways biedt passagiers met zijn vijfsterrenservice een uitzonderlijke vluchtervaring. De businessclass van de luchtvaartmaatschappij is al twee jaar achtereenvolgend door Skytrax genomineerd als Best Business Class. Dit is te danken aan de reiservaring die Qatar Airways zijn passagiers biedt, gecombineerd met uitzonderlijke luxe en service.

Comments are closed.